Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lassan a heterók lesznek a...

Lassan a heterók lesznek a kisebbség? felmentem pár külföldi dc szerverre és 10-ből 9 ember meleg/leszbi/transz/bi volt, az átlag korosztály meg 14-15

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 23:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%

#30 Az elkövető szexuális identitásának nincs köze ahhoz, hogy milyen nemű egyénekre támad. Mivel a nemi erőszak nem a nemi vágyak kiéléséről, hanem a másik megalázásáról és tönkretételéről szól (ez igaz akkor is ha felnőtt vagy gyerek az áldozat). A legtöbb férfi aki kisfiúkat molesztál soha nem létesített felnőtt férfivel szexuális viszonyt, felnőtt nővel viszont a legtöbbjük igen. Sőt, valójában elenyésző a számuk azoknak akik vonzódnak a férfiakhoz szexuálisan. Emiatt nem lehet őket homoszexuálisnak nevezni. e

Ez olyan, hogy börtönben sem homoszexuálisok között történik az erőszak.

Bővebben:

"Research on this question suggests that men who have sexually abused boys most often identify as heterosexual and often are involved in adult heterosexual relationships at the same time. There is no indication that a gay man is more likely to engage in sexually abusive behavior than a straight man, and some studies even suggest it is less likely."

Forrás: [link]

Egy Hardvardon végzett phd-s pszichológus oldala ez és ezt nem csak ő állítja, a tudomány jelenlegi konszenzusa is ez. Tagadhatod amennyire szeretnéd, de nem homoszexuális férfiak molesztálnak kisfiúkat általában hanem hetero családapák :)

2023. aug. 1. 17:57
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Örvendetes dolog lenne. Nem könnyű transz lányokat találni még Budapesten sem.
2023. aug. 5. 23:12
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
31: Az lenne a meglepő, ha a férfiak kb. 5%-át kitevő homoszexuális emberek több pedofil bűncselekményt követnének el, mint a 95%. Tehát ez az adat irreleváns, ami jeletőséggel bírna az az, hogy a heteroszexuális csoportban és a homoszexuális csoportban arányaiban magasabb-e az elkövetők száma, vagy hogy az elkövetők között magasabb-e az arányuk mint az össznépességben. Önmagában az, hogy több a bűnelkövetők között a hetero semmit nem mond .
2023. aug. 5. 23:25
 34/34 anonim ***** válasza:
86%
#33 Ha visszaolvasod, a 2,5 csillagos agytrösztöt cáfoltam meg sikeresen a válaszommal, nem pedig a hetero férfiakra akartam mutogatni. Ő állította, hogy a tornaöltözőkben meleg férfiak szoktak kisfiúkat erőszakolni én meg leírtam, hogy ez miért fa.sság. Amire ki akartam lyukadni, hogy nem a homoszexuálisok szoktak gyakran kisfiúkat erőszakolni, mivel a nemi erőszak nem szexuális vágy kiélése céljából történik általában hanem azért, hogy a másiknak ártson az elkövető. Ilyen szempontból meg nem lehet homoszexuálisnak feltételezni az elkövetőt mert az, hogy milyen nemű egyénekhez vonzódik meg hogy milyen nemű egyént bánt szexuálisan két egymástól független dolog.
2023. aug. 6. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!