Nők akik rengeteg fotózásokra járnak (itt a huszonéves korosztályt értem) azok ezekszerint a testükkel keresik a pénzt?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm a facebookon aki volt osztálytársam, rengeteg fotózáson vesz részt és állandóan új ruhái vannak olyan mint egy primadonna.
A való életben is olyan, tehát nem csak a fotózáson néz ki szép ruhákban.
Annó iskolába is így járt mindig.
2023. febr. 15. 11:31
3/8 anonim válasza:
hacsak nem kizárólag a körmeit fotózzák pl, akkor igen, a testükkel keresik a pénzt :D
4/8 anonim válasza:
Abbol nagyon kevesen tudnak megelni. Legtobbszor csak ingyen termeket v szolgaltatast biztosit egy szponzor. Meg hat par evente cserelodnek a csajok..
5/8 anonim válasza:
Akkor ezek szerint modell? Végül is a modellek is a testükkel keresik a pénzüket. Sőt, valamilyen szinten mindenki, aki szerepel (pl. színész, énekes...) a testével IS keresi a kenyerét.
De tovább megyek: a fizikai munkás is.
6/8 anonim válasza:
Mivel az agyunk is a testünk része, voltaképpen a szellemi foglalkozású ember is a testével keresi a pénzét. Vagyis: mindenki, aki nem passzív jövedelemből él.
7/8 anonim válasza:
A sitt lapátolós Józsi is a testével keresi a pénzt.
8/8 anonim válasza:
Végül is a melóhelyemen a rakodók, meg az olimpiai sportolók, meg a Magyar Válogatottban labdarúgó aranylábú fiúk is a testükkel keresik a pénzt. Hiszen a testüket mozgatják.
Én egy darabig voltam biciklis futár, szintén a testemmel kerestem pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!