Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lassan a heterók lesznek a...

Lassan a heterók lesznek a kisebbség? felmentem pár külföldi dc szerverre és 10-ből 9 ember meleg/leszbi/transz/bi volt, az átlag korosztály meg 14-15

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 23:18
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"Szerintem ez azèrt lehet hogy ilyet láttál ,mert valami szivárványos szerverre lèphettèl be!"

nem, teljesen átlagos szerverek voltak

2023. júl. 30. 13:31
 22/34 anonim ***** válasza:
81%

Nem leszünk kisebbségben, a népesség 90%-a heteró, és a homoszexuális párok által nevelt gyermekek sem lesznek automatikusan melegek. Egyik osztálytársnőm szülei elváltak amikor az osztálytársnőm 3, a húga alig 1 éves volt - pontosabban az apjuk lelépett egy tini pics@val és még tartásdíjat sem fizetett, de nem ez a lényeg.

A lényeg az, hogy az osztálytársam édesanyja nem sokkal a válás után összejött egy nővel és együtt nevelték mindkét kislányt pici koruk óta. Mai napig boldog családként élnek és mindkét lány heteró párkapcsolatban él. Ha szerinted a homoszexualitás nevelés kérdése, akkor mivel magyarázod, hogy a lányok NEM lettek melegek?

18L

2023. júl. 30. 14:02
 23/34 A kérdező kommentje:

"Ha szerinted a homoszexualitás nevelés kérdése, akkor mivel magyarázod, hogy a lányok NEM lettek melegek?"

nem azt mondtam hogy biztosan bzi lesz a gyerek ha azonos nemű szülei vannak hanem azt hogy NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL lesz bzi.

2023. júl. 30. 14:31
 24/34 anonim ***** válasza:
2%
22: Köszi az esti mesét. Az én osztálytársam anyja is összejött egy másik nővel, mindkét gyerek bzi lett. Mivel magyarázod?
2023. júl. 30. 15:21
 25/34 anonim ***** válasza:
75%

"22: Köszi az esti mesét. Az én osztálytársam anyja is összejött egy másik nővel, mindkét gyerek bzi lett. Mivel magyarázod?"

Először is: nem kell "esti mesének" titulálni, nem hazudtam, de azt hiszel,amit akarsz .

Másodszor: egyetlen szóval sem írtam, hogy semmi esetre sem lehetnek melegek a homoszexuális párok által nevelt gyerekek, azt írtam, hogy automatikusan nem lesznek melegek csak azért, mert azonos nemű szüleik vannak.

18L

2023. júl. 30. 16:36
 26/34 anonim ***** válasza:
77%
Azt sem írta senki, hogy automatikusan azok lesznek.
2023. júl. 30. 16:49
 27/34 anonim ***** válasza:
81%
#18 ha nincs életed, ismerőseid, nem mozdulsz ki, nincsenek hobbijaid akkor tényleg csak a net marad...
2023. júl. 30. 16:53
 28/34 anonim ***** válasza:
86%

#4 "Ezt majd próbáld meg eladni Braziliában, Latin Amerikában, meg Afrikába, meg úgy egész dél Ázsiába."

Arról a Brazíliáról beszélsz ahol melegházasság is van? Mint ahogy sok más latin-amerikai országban is?

#7 "Ez is marhaság!

Legjobb példa erre a sok börtn, meg a hadsereg, de akár a lány/fiú kollégiumok is."

Először is a börtönben nemi erőszak történik, és az elsősorban a dominanciáról és a másik megalázásáról szól. Nem vonzódnak egymáshoz a rabok szexuálisan, tehát szó sincs arról, hogy homoszexuálisak lennének.

Hadseregről nem hallottam hogy gyakori lenne, kollégiumban előfordul de csak elvétve és közel sem mindennapos.

#9 "Vagy annak a szülőnek az arcát, akinek ilyenre kéne bíznia a gyereket amíg melózni megy."

Értelmes ember inkább bízná rá a gyerekét mint rád.

#13 "Sajnos ha egy meleg beszabadul az egészséges ember aurájába, akkor bizony nem választás kérdése sok minden hanem beütnek a selejtes ösztönök. Folyamatosan próbálnak rámászni az emberre, nem lehet lekaparni őket. És a melegek kivétel nélkül nem tartják tiszteletben a hetero ember szexualitását és kivétel nélkül szexuálisan zaklatják is a normálisakat (seggre csapás, nem várt lesből puszi, stb). Mert hát ugye ki vannak éhezve keményen."

Köztudott tény, hogy hetero férfiak gyakrabban erőszakolnak meg és zaklatnak nőket mint meleg férfiak férfiakat.

2023. júl. 31. 18:54
 29/34 anonim ***** válasza:
17%

"Arról a Brazíliáról beszélsz ahol melegházasság is van? Mint ahogy sok más latin-amerikai országban is?"

Az nem jelenti azt, hogy díjjazza is a társadalom, csakhát ugye ott olyan az állam amilyen, bármit amiből pénzük van, mivel vannak elegen! Itt is ez lenne, ha nem 4 millió aktív munkaerő lenne akinek kb a háromnegyede még tervez itt jövőt!

2023. aug. 1. 16:43
 30/34 anonim ***** válasza:
13%

"Köztudott tény, hogy hetero férfiak gyakrabban erőszakolnak meg és zaklatnak nőket mint meleg férfiak férfiakat."

Köztudottan a gyengébbekre mennek, egészen pontosan a KISFIÚKRA !!! Azokra is aljas módon... Ha néhány torna / edzőtermi öltöző mesélni tudna...

2023. aug. 1. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!