Mennyire ciki érzés lehetett neki?
Figyelt kérdés
Repülőtéren voltam és elöttem volt a sorban egy nyurga, anyámasszony típusú 20-22 éves srác.
A detektorkapunál cuccait a tálcába kellett pakolnia beleértve a cipőjét és a derékszíjját is.
A gyereknek először bokájára csúszott a rövidgatyája, alatta fehér fecskealsó az a nagypapa típusú bugyogó 😆
Úgy meg volt szepenve hogy kis fáziskéséssel húzta fel a gatyáját. A srác feje vörös volt mint a rák. Nagyon keresett valamit a földön, gondolom leszakadhatott a gomb a nadrágról. Úgy tudott átmenni a kapun hogy fogta végig a gatyáját.
A túloldalon öltözködésnél másodjára is lecsúszott neki a térdéig. A reptéren sokan voltak, ráadásul páran kacagtak mögöttem rajta, persze én is mosolyogtam 😀
2023. júl. 26. 18:06
21/21 anonim válasza:
Ha mégis megtörtént ez az incidens és nem kitaláció a részedről, akkor elég szomorú, hogy nevettél rajta. Ha a többi ember nevet valakin, te is nevetsz csak, hogy beállj a sorba? Inkább mentél volna oda, hogy segíts neki ezzel is megmutatva, hogy más vagy, mint a “többség.” Ne aggódj akkor már nem nevettek volna így, ilyesmi bárkivel előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!