Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tud egy felnőtt nő...

Hogy tud egy felnőtt nő ennyire gyerekesen/kislányosan viselkedni?

Figyelt kérdés

33 éves felnőtt nő.

Kis apróságokon mosolyog pont úgy mint egy kislány. Ennyi idősen is a Kis hableány, Oroszlánkirály a kedvence. Kb nulla jele annak hogy felelősségteljes felnőttnek érezné magát. Azt hiszi hogy a világ csak csillogásból áll és mindenki azért van hogy őt elkápráztassák és elhalmozzák minden jóval.

Ezzel együtt betegesen tud féltékeny lenni, olyan dolgokkal foglalkozik elég durván amihez a világon semmi köze. Ha meg szóvá teszik neki, kivágja a hisztit.

Ismertek ilyen nőt, akár férfit?

2023. júl. 26. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
Egyébként viccet félretéve, ha ennyire leszív, mint ahogy a második bekezdésben írtad, akkor szerintem próbáld meg minimálisra csökkenteni vele a kapcsolatot. Itt nem azzal van a baj, hogy szereti a csillogást, meg ha kényeztetik, hanem, hogy érzelmileg sem ért meg normálisan, ami elég sok minden miatt lehet, de egyiken sem vagyunk lélekgyógyászok. Ha neked kellemetlen a társasága, akkor egyszerűen zárd ki az életedből, amennyire csak lehet (nem írtad, milyen kapcsolatban vagytok).
2023. júl. 26. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Én 60 évest is ismerek pont ilyet. Na, az milyen lehet szerinted?
2023. júl. 26. 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kissé felnőttesen gyermeteg az ilyen szeméély, egyfajta álomvilágban él.

Ha ezzel nem veszélyezteti önmagát/a környezetét, akkor lehet így élni.

2023. júl. 26. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"épp egy hozzám közel álló személy, szóval de, van hozzá közöm."

Valamikor az én életemben is volt ilyen családtag, mint te, ő is úgy gondolta, hogy meghatározhatja, hogyan éljem az életem, csak mert rokonok vagyunk. A "volt" kifejezés a lényeg, évek óta nem tartom vele a kapcsolatot.

2023. júl. 26. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

Ismerek ilyet. Magamat.

Mondjuk a Kis hableány, Oroszlánkirály gyerekként se tetszett. Dragon Ballt, Inuyashat néztem. (mai napig kedvencek) Zenébe a Prodigy tetszett 4 évesen is.

Mostanában is nézek animét, de pl a Spongya Bobot is szeretem.

Minden nap LoLozok pár órát. Zenei ízlésem is változatlan.

Nem, nem szégyenlem magam. 28 vagyok.

A korombeli nők 2 dologról tudnak csak beszélni; főzés, gyerek. Ez a felnőttség? Nagyon uncsi.

Főzni én is szoktam, mert nem levegővel táplálkozok. Nagyon eseménydús lét, hogy felnőttként kötelező módon az evésből és a szaporodásból áll az ember egész személyisége. Órákon át hallgatom ezeket a munkahelyemen. (ki mit főzött, gyerek, az Uram így meg úgy) Nem az jön le hogy ciki az én életem, gyerekes vagyok, hanem az, hogy milyen jó hogy nem ilyen unalmas sz4r az életem mint nekik. Inkább kötném fel magam. Nem lennék a helyükben.

A másokkal foglalkozás meg nem kimondottan gyerekes tulajdonság. A fent leírt ösztönlényekre..-bocsi, felnőttekre - jellemzőbb.

Engem pl abszolút nem érdekelnek más emberek, ezeket viszont igen. A szürke életükben csak a pletyi, sz4rkeverés nyújt némi izgalmat.

2023. júl. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!