Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy apa mérges volt rám mert...

Egy apa mérges volt rám mert megölelt a kisfia most ezt mire értsem?

Figyelt kérdés
Elmentem egy kis bárba ahol vettem egy üditőt és az apa ott volt a 6-7 éves kisfiával.Mikor kijöttem nem engedett el a kisfiú csak akkor ha megölelem.Megöleltem és elengedett.Majd visszamentem megint venni valamit és utánam jött a kisfiú és össze vissza ölelt és mondta,hogy milyen jó lenne ha a nagytestvére lehetnék.Majd elengedett és az apa passzív agresszívan belém köt hogy tán félek a fiától hogy nem bírok kijönni tőle.Mondtam,hogy csak megölelt és forgatta a szemét,hogy jó hogy megölelt de.. majd elmentem nem akartam hallgatni.Viszont félek,hogyha megint megyek lehet ott lesznek megint és ha megint akar megölelni a kisfia rám förmed az apa (azt se vonnám ki,hogy nem volt alkohol hatása alatt).Nem tudom mit kéne tegyek.

2023. júl. 24. 13:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
ezért rossz ide fel tenni kérdéseket normális válaszok helyett csak belédkötnek vagy csak veszekedés lesz belőle.itt még viccesebb az hogy valószínűleg idősebb is vagy nálam és bölcsebb kéne legyél,nem?
2023. júl. 26. 02:33
 32/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:

29. Milyen lepontozás, ne viccelj, nem az számít. Úgy látom, nem nagyon érted.

Nekem nem lenne gond, ha egy beteg ember, engem betegnek nevez, nem tudom komolyan venni. De nem érted meg, nem fogod fel, hogy legtöbb fórumon ezért törölnek?

De ha engem vagy másokat is törölnek ilyenért, akkor neked milyen kiváltság engedi meg, hogy másokat betegnek nevezz? Szerinted ez így igazságos?

Neked szabad, nekem nem, ez milyen munka?

Ezt egyszer már megírtam (27), de nem érted, utána jeleztem a moderáció részére azon beírásaid, ahol te engem betegnek neveztél (9. és 29.).

Segítséget nem kaptam eddig, vártam is türelemmel, ennyit tudtam tenni az igazságos elbírálás érdekében.

2023. júl. 26. 10:11
 33/36 A kérdező kommentje:
Jesszus,rendben.
2023. júl. 27. 01:38
 34/36 A kérdező kommentje:
Nagyon magadra vetted ez igen na de nekem mindegy.
2023. júl. 27. 01:38
 35/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Nagyon magadra vetted ez igen na de nekem mindegy."

Tényleg ennyire képtelen vagy felfogni, hiába magyarázom? Neten rengeteg bolond ember van, engem már csak ezért sem hat meg, hogy rólam mit képzelnek.

Nekem csak annyi gondom lenne, hogy szeretnék én is másokat betegnek nevezni, vagy minimum ne töröljék azon írásaim, ahol kulturált formában kifejtem valakinek a mentális problémái magyarázatát, amiket én már hosszú évtizedek alatt kitapasztaltam, az életben is.

Amikor már látjuk, hogy egy emberre úgysem lehet hatni érvekkel, mert a fejében vannak a gondok.

De köztudottan azt sem lehet sajnos, nem lehet "pszichiáterkedni" a fórumokon.

Jó, vannak ilyen szabályok, mit lehet tenni..

De te mit képzelsz magadról, hogy rád nem vonatkoznak ilyen elemi szabályok?

Akkor ne csodálkozz, ha az életben visszakapod mástól, inkorrekt viselkedésed jutalmát (korrekció).

2023. júl. 27. 08:32
 36/36 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2023. júl. 27. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!