Egy apa mérges volt rám mert megölelt a kisfia most ezt mire értsem?
29. Milyen lepontozás, ne viccelj, nem az számít. Úgy látom, nem nagyon érted.
Nekem nem lenne gond, ha egy beteg ember, engem betegnek nevez, nem tudom komolyan venni. De nem érted meg, nem fogod fel, hogy legtöbb fórumon ezért törölnek?
De ha engem vagy másokat is törölnek ilyenért, akkor neked milyen kiváltság engedi meg, hogy másokat betegnek nevezz? Szerinted ez így igazságos?
Neked szabad, nekem nem, ez milyen munka?
Ezt egyszer már megírtam (27), de nem érted, utána jeleztem a moderáció részére azon beírásaid, ahol te engem betegnek neveztél (9. és 29.).
Segítséget nem kaptam eddig, vártam is türelemmel, ennyit tudtam tenni az igazságos elbírálás érdekében.
"Nagyon magadra vetted ez igen na de nekem mindegy."
Tényleg ennyire képtelen vagy felfogni, hiába magyarázom? Neten rengeteg bolond ember van, engem már csak ezért sem hat meg, hogy rólam mit képzelnek.
Nekem csak annyi gondom lenne, hogy szeretnék én is másokat betegnek nevezni, vagy minimum ne töröljék azon írásaim, ahol kulturált formában kifejtem valakinek a mentális problémái magyarázatát, amiket én már hosszú évtizedek alatt kitapasztaltam, az életben is.
Amikor már látjuk, hogy egy emberre úgysem lehet hatni érvekkel, mert a fejében vannak a gondok.
De köztudottan azt sem lehet sajnos, nem lehet "pszichiáterkedni" a fórumokon.
Jó, vannak ilyen szabályok, mit lehet tenni..
De te mit képzelsz magadról, hogy rád nem vonatkoznak ilyen elemi szabályok?
Akkor ne csodálkozz, ha az életben visszakapod mástól, inkorrekt viselkedésed jutalmát (korrekció).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!