Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy apa mérges volt rám mert...

Egy apa mérges volt rám mert megölelt a kisfia most ezt mire értsem?

Figyelt kérdés
Elmentem egy kis bárba ahol vettem egy üditőt és az apa ott volt a 6-7 éves kisfiával.Mikor kijöttem nem engedett el a kisfiú csak akkor ha megölelem.Megöleltem és elengedett.Majd visszamentem megint venni valamit és utánam jött a kisfiú és össze vissza ölelt és mondta,hogy milyen jó lenne ha a nagytestvére lehetnék.Majd elengedett és az apa passzív agresszívan belém köt hogy tán félek a fiától hogy nem bírok kijönni tőle.Mondtam,hogy csak megölelt és forgatta a szemét,hogy jó hogy megölelt de.. majd elmentem nem akartam hallgatni.Viszont félek,hogyha megint megyek lehet ott lesznek megint és ha megint akar megölelni a kisfia rám förmed az apa (azt se vonnám ki,hogy nem volt alkohol hatása alatt).Nem tudom mit kéne tegyek.

2023. júl. 24. 13:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Falun sincs helye gyereknek a kocsmában. Az meg rendőr és a jegyző hatásköre!
2023. júl. 24. 17:42
 22/36 anonim ***** válasza:
38%

Eddig éjszakai bár volt. Lett belőle falusi kiskocsma.

Eddig normális fiatalember. Lett belőle homoszexuális.

Eddig a gyerek magától ölelgette. Lett belőle részeg apa, akinek szeretetbiányos a gyereke.

Ez az egész életszerűtlen, ráadásul alibi mese pedofiloknak= nem én fogdostam a gyereket, hanem ő fogdosott, ölelgetett engem, mert szeretetre vágyott.

Mint a lovagló cigány.

- Honnan ez a ló? - kérdi a rendőr.

-Ott feküdt az árokparton. Nézem elöről, megharap. Nézem hátulról? Megrúg. Át akarom lépni, hát nem felállt és elindult velem?

2023. júl. 24. 17:53
 23/36 A kérdező kommentje:
Utolsó te miről beszélsz?Egyszerűen egy gyerek megölelt egy faluban egy bárban.Nem tudom miből indult az hogy pedofil vagyok de még felnőtt se vagyok :D
2023. júl. 24. 20:58
 24/36 A kérdező kommentje:
Én csak egy személy vagyok aki túlgondol mindent és félek,hogy bajom esik azért mert valakinek egy fia megölelt egy bárban.Kérlek ne feltételezz rólam ennyire undorító dolgokat :)
2023. júl. 24. 20:59
 25/36 A kérdező kommentje:
Normális fiatalember?Homoszexuális?A kettő nem lehet ugyanaz?Attól még hogy homofób vagy nem kell feltételezni dolgokat ☺️
2023. júl. 24. 21:00
 26/36 A kérdező kommentje:
Unodorodok ettől a választól ilyet feltételezni rólam lesokkol.Egy kérdést kérdeztem.
2023. júl. 24. 21:02
 27/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ezt írtam (8): Kicsit hiányos ez a történet, nem ismerkedünk kisfiúkkal, szerintem.

"Válaszod" (9): Egyáltalán nem hiányos.Elég beteg vagy,hogy erre gondoltál :)

Egyik dolog, utána kiderült, hogy tényleg elhallgattál ezt-azt.

Másik dolog, hogy próbáld visszafogni magad, mert más kommentelőket "betegezni" legtöbb felületen tiltott, minimum törölni szoktak érte.

Nekem nem lenne gond, ha én is szabadon betegezhetnék másokat, cserébe elnézném viszont is. De az, hogy valakinek szabad, már meg tiltást kockáztat, ez így nem korrekt. Úgyhogy vegyél vissza kispajtás!

2023. júl. 25. 21:05
 28/36 anonim ***** válasza:
Engedd el szerintem, találkoztál egy sudribunkóval, ez van. Még rengeteggel fogsz találkozni. Legalább a fiának okoztál pár boldog percet.
2023. júl. 25. 21:38
 29/36 A kérdező kommentje:
27/28 mit is kéne itt vissza fogjak?szerintem a lepontozásadból kiderült,hogy mi is volt a baj a válaszoddal.és az,hogy én azt mondtam,hogy beteg vagy szerintem elég jogos volt.ha nem ismernéd a netet mondanak ennél sokkal durvább dolgokat is elhiheted.főleg hogyha másokat provokálsz még hamarabb megtapasztalhatod kispajtás :)
2023. júl. 26. 02:29
 30/36 A kérdező kommentje:
28/29 igazad van😃
2023. júl. 26. 02:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!