Egy apa mérges volt rám mert megölelt a kisfia most ezt mire értsem?
Eddig éjszakai bár volt. Lett belőle falusi kiskocsma.
Eddig normális fiatalember. Lett belőle homoszexuális.
Eddig a gyerek magától ölelgette. Lett belőle részeg apa, akinek szeretetbiányos a gyereke.
Ez az egész életszerűtlen, ráadásul alibi mese pedofiloknak= nem én fogdostam a gyereket, hanem ő fogdosott, ölelgetett engem, mert szeretetre vágyott.
Mint a lovagló cigány.
- Honnan ez a ló? - kérdi a rendőr.
-Ott feküdt az árokparton. Nézem elöről, megharap. Nézem hátulról? Megrúg. Át akarom lépni, hát nem felállt és elindult velem?
Ezt írtam (8): Kicsit hiányos ez a történet, nem ismerkedünk kisfiúkkal, szerintem.
"Válaszod" (9): Egyáltalán nem hiányos.Elég beteg vagy,hogy erre gondoltál :)
Egyik dolog, utána kiderült, hogy tényleg elhallgattál ezt-azt.
Másik dolog, hogy próbáld visszafogni magad, mert más kommentelőket "betegezni" legtöbb felületen tiltott, minimum törölni szoktak érte.
Nekem nem lenne gond, ha én is szabadon betegezhetnék másokat, cserébe elnézném viszont is. De az, hogy valakinek szabad, már meg tiltást kockáztat, ez így nem korrekt. Úgyhogy vegyél vissza kispajtás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!