Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy apa mérges volt rám mert...

Egy apa mérges volt rám mert megölelt a kisfia most ezt mire értsem?

Figyelt kérdés
Elmentem egy kis bárba ahol vettem egy üditőt és az apa ott volt a 6-7 éves kisfiával.Mikor kijöttem nem engedett el a kisfiú csak akkor ha megölelem.Megöleltem és elengedett.Majd visszamentem megint venni valamit és utánam jött a kisfiú és össze vissza ölelt és mondta,hogy milyen jó lenne ha a nagytestvére lehetnék.Majd elengedett és az apa passzív agresszívan belém köt hogy tán félek a fiától hogy nem bírok kijönni tőle.Mondtam,hogy csak megölelt és forgatta a szemét,hogy jó hogy megölelt de.. majd elmentem nem akartam hallgatni.Viszont félek,hogyha megint megyek lehet ott lesznek megint és ha megint akar megölelni a kisfia rám förmed az apa (azt se vonnám ki,hogy nem volt alkohol hatása alatt).Nem tudom mit kéne tegyek.

2023. júl. 24. 13:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%
Ez pont nagyon jó téma manapság, mikor mindenkiről rögtön rosszat feltételeznek az emberek. Legutóbb volt egy gyerektábor a munkahelyemen, és engem is (33/f) bevontak, hogy figyeljek a gyerekekre, mert egyik kolléganő megbetegedett. Mivel szeretek rajzolni, ezért kitaláltam, hogy rajzolok a gyerekeknek valamit. Kiderült, hogy egész jól kijövök velük, beszélgettünk is, és 1-2 nap alatt már az egyik kedvenc "oktatójuk" lettem. És basszus, ebben az ocsmány, undorító világban már elkezdett bűntudatom lenni, hogy na, mikor jön majd egy szülő, vagy valaki, aki engem ezért majd elkezd ferde szemmel nézni, hogy itt "gyerekekkel játszok?" Mikor jönnek majd az első hírek másodkézből, hogy a hátam mögött rosszat pletykálnak rólam? Üldözési mániám lett azért, mert a gyerekek szeretnek velem lógni a táborban, és nem nő vagyok. Pedig csak arról van szó, hogy a végtelen, és őszinte kreatív energiákkal, ami a gyerekekből árad, nagyon egy hullámhosszon vagyok. Az ő világuk még egy megjátszások nélküli világ. Úgyhogy fogalmam sincs, mit csináljak. Szándékosan zavarjam el mellőlem a gyerekeket, hogy senkinek semmi kifogása ne lehessen semmi ellen? Vagy ez a világ hajlandó elfogadni, hogy nem csak nők, de férfiak is lehetnek pajtási viszonyban gyerekekkel?
2023. júl. 24. 14:36
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

Mennyi sok szánalmas hozzászólás.

Azt természetesnek veszik, hogy a kisgyereket este kocsmába viszik.

2023. júl. 24. 15:02
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

semmit nem kell tegyél, csak kivetitette a szorongását rád..

csinálj mindent úgy ahogyan eddig, és a félelmet meg felejtsd el...

neked pontosan az van ami belőle hiányzik

2023. júl. 24. 15:04
 14/36 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam,hogy az apja azt hiszi pedofil vagyok mert meleg vagyok.Elég sokan tudják rólam és akik nagyon lemaradiak ezt gondolják rólam a tv miatt vagy nem tudom.
2023. júl. 24. 15:35
 15/36 anonim ***** válasza:

Sántít a történet! Kiskorú még felnőtt kísérettel sem léphet be a bárba, főleg nem kisgyermekkorú. A bár tulajdonosa, a vezetője, a pincérek, őrző-védők nem engedik be!

Ha megtennék, súlyos büntetésre, bezárásra is számíthatnak!

2023. júl. 24. 16:12
 16/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Tejbár is lehetett.
2023. júl. 24. 16:25
 17/36 A kérdező kommentje:
Ne gondolj egy ilyen városi bárra.Egy nagyobb faluba egy kisbár ahova az idevalósiak járnak.
2023. júl. 24. 16:27
 18/36 A kérdező kommentje:
Nincs pincér se semmi csak aki vezeti a bárat van ott.Tényleg egy kis hely pár asztallal és annyi.
2023. júl. 24. 16:28
 19/36 A kérdező kommentje:
A tejbárba nem hiszem hogy lehet felesezni :D
2023. júl. 24. 16:29
 20/36 anonim ***** válasza:

nem érted?

teljesen mindegy mit hisznek rólad, nem tudod megváltoztatni a másik embert, hogy mit higgyen rólad..

amilyen vagy olyan vagy..

lehet az is, hogy azt hiszed, hogy amilyen vagy, mások megitélnek emiatt..

legyél rendbe magaddal és tojd le másod gondolatait..

nem vagy rájuk hatással

a konfliktust meg kezelni kell, nem belemenni, nem hatásban lennis stb

de ez egy magas önismerti rész...

érdemes elsajátitani...

2023. júl. 24. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!