Egyetértetek azzal, hogy akinek a hobbija és szórakozása a számítógépes/videójátékok, azok jellemzően vagy fizikailag, vagy mentálisan nincsenek túlzottan rendben?
Én akit csak ismerek, nem ilyen.
Egy régi osztálytárs még munka közben is folyamatosan csak nyomja. Mindig az újakat is szerzi be ingyen, és folyamatosan ezt csinálja.
Ő egy magas IQ-s értelmiségi, és edz, egészségesen étkezik, nincsenek függőségei( talán csak a játékok).
Én magam is naponta edzek egy kicsit, egészségesen élek, nincsenek függőségeim. Magas IQ-s értelmiségi vagyok, jó pszichológiai és filozófiai érzékkel.
Egy sok éve jó barátom is, bár már családos, de régebben nyomta a komolyabb játékokat. Mindig is vékony, izmos volt, bár cigizik. Ő is nagyon okos, tudatos gondolkodó.
Ezen felül még van jópár, akit nem ismerek élőbe, de ahogy láttam őket régebben skype-on, általában figyelmes szeműek, érettek, és mindig egészséges fizikumúak voltak, kevés kivétellel, bár őszintén ide beszúrom, lehet azért, mert mindig elvárással skype-oltam, és a nagy skillhez álltalában okos elme párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!