Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T.i elmennétek siófokra 1...

T.i elmennétek siófokra 1 napra mert jön haza az egyik rokonotok külföldről és ott lesznek?

Figyelt kérdés

Jön haza egy rokonom, és meghívott minket oda (ahogy volt mindig is évek óta, jó covid akkor nem).

Semmi értelme nincs elmenni igazából mert sok értelmes dolgot nem csinálunk, főleg én már 18 vagyok, szóval napközbe siófokon a kaján kívül nekem sok élvezeti forrás nincs.

Most azért hogy ott sétálgassak vagy nem is tudom, azért szerintem nincs értelme mennem.

Szerintetek hogy döntsek?

2023. júl. 22. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak unom, de nem utálom, akkor még nem szakítom meg a kapcsolatot egy rokonommal. Főleg, ha csak évente egy napról van szó.
2023. júl. 22. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg javasolj valami programot. A Balaton mellett nem csak strandok és éttermek vannak.
2023. júl. 22. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Az dönti el a kérdést, hogy akarsz-e mindenképpen találkozni a rokonnal. Ha igen, szeretnél, akkor nyilván bármi áron elmész. Ha pedig nem éri el a rokon az ingerküszöbödet, akkor otthon maradsz.

Nehéz, mi?

2023. júl. 22. 14:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem mennék.
2023. júl. 22. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem utaznék ennyit egy napért, az is fix :D
2023. júl. 23. 19:04
 16/16 veterán vas ***** válasza:

Embere és helyzete válogatja.

Van olyan nagyon közeli rokonom, akivel egy városban élek, de a kedvéért a szomszéd utcába sem mennékk, és van olyan barátom, aki ha 2-3 évente hazajön az USA-ból, akkor elmegyek egy személyes találkozóra az ország másik végére is.

Különben ha egynapos rokoni találkozóra szól a meghívás, akkor miért a Siófok nevezetességeivel vagy egy étterem látogatással akarod tölteni az időt?

Ha tényleg nem érdekel ,akkor legyél olyan vagány és mond azt, hogy nem akarsz vele találkozni.

Probléma kilőve.

2023. júl. 29. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!