Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ennyire igazságtalan az...

Miért ennyire igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Miért van az, hogy a jó emberek nagyrésze egyfolytában csak szenved és csak a rosszat kapja az élettől? Ha megnézzük nagyrészt a jó lelkű, kedves, önzetlen, segítőkész emberek, de még a hívők is szegények, boldogtalanok, míg a rossz emberek általában boldogok és minden jót megkapnak az élettől.Most tényleg rossz embernek kell lenni ahhoz, hogy az élet végre megjutalmazzon?
2023. júl. 21. 19:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elnézést csak most tudtam elolvasni az üzeneteket,mert éjszakás voltam...Nem kell velem egyetetérteni mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy igazam van e vagy sem.
2023. júl. 22. 05:53
 12/18 soma9111 válasza:

Én teljes mértékben meg értelek!

Lehet semmi köze hozzá amit írok, főleg ez kicsit már 🙏 is, de már régóta megvan írva

"Az ördög fia feltámad a politika világából."

Az örök tengerből emelkedik ki, hadseregeket hoz létre mindkét parton, és az embert testvére ellen fordítja, amíg ember nem létezik többé.

Jelenleg a gonoszság, igazságtalan, maga a világ ami lett, elég kegyetlen.

Le lehet pontozni vagy épp bolondnak nézni, de aki követi a mai életet, az tudja mire akarok ki térni.

2023. júl. 22. 11:34
 13/18 A kérdező kommentje:
A kérdés már többször eszembe jutott.Legutóbb akkor, amikor a Fókuszba bemutattak egy családot.Az apuka egyedül neveli 5 gyerekét, miután az édesanya 37 éves korában elhunyt.A legfiatalabb gyerek 5 a legidősebb 14 éves.Az apuka egész életében becsületesen dolgozott és most is túlórákat vállal azért, hogy eltudja tartani a családját!Ők ezt érdemlik?Vagy azok a kisgyerek akit a szülei láncra verve tartottak egy szobában, verték és éheztették majd a gyerek hatalmas kínok között meghalt.3 éves volt még nem is élt!!!Ő ezt mivel érdemelte ki? Ezért tartom igazságtalannak az életet.És lehet jönni ezzel az ostoba dumával, hogy az isten(szándékosan írom kis betűvel) szabad akaratot adott az embernek bla bla bla...De kérdem én hülye, hogy ennek a három éves kisgyereknek ez volt a szabad akarata?És ilyenek mindennap történnek a világban!!!!!
2023. júl. 22. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Mi a tanulsag? Ne nézz fokuszt es nen látsz ilyen borzalmakat.
2023. júl. 22. 13:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Ha neked tényleg ez a "tanulság", akkor sajnállak!
2023. júl. 22. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, mindig is voltak és lesznek is elmebeteg, szadista emberek. Ez nem újdonság.

Ez ellen nem lehet mit tenni.

Ahelyett, hogy ilyen szennyműsorokat nézel, inkább olvass könyvet, vagy tanulj valami hasznosat, esetleg sportolj, vagy legyél a családoddal.

Foglalkozz inkább a saját életeddel, hogy az rendben legyen. Mivel más hülyeségével nem tudsz mit kezdeni, ezért kár a saját idődet erre pocsékolni.

2023. júl. 22. 14:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Elkezdtem írni egy mononológot aztán abba is hagytam.Igazad van mindenugyjoahogyvan.Ezért bolondult meg és állt a feje tetejére a világ.Egy jó dolog azért mégis van benne.Akkor ér véget, amikor én akarom.EZ IS A SZABAD AKARAT része!!!!!!
2023. júl. 22. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:

"Igazad van mindenugyjoahogyvan."

Ezt hol írtam? Te is csak arra vagy jó, hogy kiforgasd a másik szavát.

Akkor alapíts alapítványt, vagy csoportot és lépj fel azért, ami szerinted a helyes. Csak felvilágosítalak, az emberi hülyeséget sose fogod kiiktatni a világból.

Most mégis mit lehet kezdeni egy elmebeteg szülővel, aki éhezteti a gyerekét, és erről senkinek sincs tudomása?

"Akkor ér véget, amikor én akarom."

Ez se biztos, mert lehet, hogy túléled, csak megnyomorodsz egy életre.

2023. júl. 22. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!