Miért ennyire igazságtalan az élet?
Én teljes mértékben meg értelek!
Lehet semmi köze hozzá amit írok, főleg ez kicsit már 🙏 is, de már régóta megvan írva
"Az ördög fia feltámad a politika világából."
Az örök tengerből emelkedik ki, hadseregeket hoz létre mindkét parton, és az embert testvére ellen fordítja, amíg ember nem létezik többé.
Jelenleg a gonoszság, igazságtalan, maga a világ ami lett, elég kegyetlen.
Le lehet pontozni vagy épp bolondnak nézni, de aki követi a mai életet, az tudja mire akarok ki térni.
Kérdező, mindig is voltak és lesznek is elmebeteg, szadista emberek. Ez nem újdonság.
Ez ellen nem lehet mit tenni.
Ahelyett, hogy ilyen szennyműsorokat nézel, inkább olvass könyvet, vagy tanulj valami hasznosat, esetleg sportolj, vagy legyél a családoddal.
Foglalkozz inkább a saját életeddel, hogy az rendben legyen. Mivel más hülyeségével nem tudsz mit kezdeni, ezért kár a saját idődet erre pocsékolni.
"Igazad van mindenugyjoahogyvan."
Ezt hol írtam? Te is csak arra vagy jó, hogy kiforgasd a másik szavát.
Akkor alapíts alapítványt, vagy csoportot és lépj fel azért, ami szerinted a helyes. Csak felvilágosítalak, az emberi hülyeséget sose fogod kiiktatni a világból.
Most mégis mit lehet kezdeni egy elmebeteg szülővel, aki éhezteti a gyerekét, és erről senkinek sincs tudomása?
"Akkor ér véget, amikor én akarom."
Ez se biztos, mert lehet, hogy túléled, csak megnyomorodsz egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!