Az elet miert ennyire igazsagtalan?
Nem mindenben.
Pl. ha megbuksz a vizsgán, arról egyedül csak te tehetsz, nem más, nem az élet.
Azért, mert az "igazság" fogalmát az élőlények találták csak ki, de közülük is csak a legfejlettebbek.
Az élet maga nem ismeri ezt a fogalmat, így persze nem is tartja be a követelményeit.
5, pnotosítsunk. Nemcsak hogy csak a legfejlettebbek, de igazából ezt az egész igazság dolgot csak az ember találta ki, és sok esetben még ő sem tartja. Vagy ha igen, gyakran pusztításra használja az igazság zászlaját, pl bosszú, stb...
Én úgy állok hozzá, hgoy az élet alapvetően szar. Innentől kezdve viszont folyamatosan, minden nap pozitív meglepetések érnek. Szerintem megéri:D
"csak az ember"
Nem, nem csak az ember.
Pont azért írtam így, mert igazából már minden csordaállatnak van igazságérzete.
#7:
Amiket leírtál, azok alapvető szükségletek. Ha te ezeket eléred, azzal még nem tartasz sehol. Az, hogy van ahol még ez sincs meg, az a világ szégyene, és azt jelenti, hogy ott még az alapvető létminimum is hiányzik. Ettől a te életed nem lesz több, még mindig csak az alapokkal rendelkezel. Ha az őskorba visszamész, ott ezzel mondhatod, hogy nagyon jó életed van, vagy azt hogy szerencsés vagy, de 2023-ban ezek csak az alapok, amire még nem értél el semmi pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!