Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az elet miert ennyire igazsagt...

Az elet miert ennyire igazsagtalan?

Figyelt kérdés
Úgy unblock mindenben

#élet #Igazsagtala
2023. máj. 18. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló, ebben egyetértünk. Szerintem is minden egyes embernek kellene rendelkezni ezekkel a dolgokkal, függetlenül attól, hogy melyik részén hozták világra a bolygónak. De ez sajnos nincs így, és nekem igenis segít perspektívába helyezni a dolgokat. Eszembe jut, hogy alapvetően szerencsés vagyok, nem olyan szar a helyzet - és talán az, hogy szerintem túl vastag a combom, vagy, hogy nem én kaptam meg az előléptetést a munkahelyen, vagy, hogy szar napom volt, vagy idegesít a tény, hogy panelban lakom és alkalmazkodnom kell másokhoz, az nem akkora egetrengető probléma, viszonylag szerencsés vagyok, lehetnének sokkal nagyobb problémáim is, de nincsenek. Ennek semmi köze ahhoz, hogy elértem-e bármi pluszt a saját kis személyes életemben, nyilván nem, a teljesítményt szóba se hoztam, viszont hadd érezzem már jobban magamat attól, hogy a jobbik felére születtem a világnak. Persze, születhettem volna Svédországba is egy szerető családba, akkor valószínűleg többet tudtam volna kihozni magamból, és most nem kellene terápiára járnom, de számomra hasznos tudatosítani, hogy a saját magyar traumatikus gyerekkorommal is szerencsésebbnek mondhatom magam, mint a világ nagy része.
2023. máj. 20. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!