Jogosan haragszanak rám a barátaim?
Figyelt kérdés
Volt barátom részegen vezetett buliból hazafelé még tavaly ősszel. Majdnem nekiment emiatt egy másik autónak. Az autóban ült még 3 barátnőm, akik megharagudtak nemcsak a barátomra, hanem rám is hiszen bármilyen baleset lehetett volna ebbol. A barátom aki mostmár a volt barátom alkoholfüggő volt. 4-5 hónapnyi kapcsolat után kidobtam, mert nem bírtam tovább vele, pedig először naivan reménykedtem h miattam majd megváltozik. (A kapcsolat elején ennek a jeleit meg nem láttam, jól titkolta) Az eset után nem dobtam meg ki rögtön, ami tudom hülyeség volt részemről mert már ott rögtön kellett volna dobnom... És emiatt vesztettem el 3 barátnőmet. Rosszul érzem magam emiatt.2023. júl. 19. 14:37
21/24 anonim válasza:
#14:
Akkor rálépsz helyette a fékpedálra, de fogadjunk hogy erre is visszaugatsz valamit.
22/24 anonim válasza:
11-es aztán mégis mit csinálsz, ha magasról leszrja és nem áll meg?
Imádkozol, hogy életben maradj - bár nálam alap hogy aki ivott, amellé nem ülök be.
23/24 anonim válasza:
21-es nagyon okos vagy, látszik, hogy életedben nem kerültél ilyen szituációba :D
24/24 anonim válasza:
Persze, ez teljesen életszerű, kivitelezhető és biztonságos. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!