Jogosan haragszanak rám a barátaim?
Figyelt kérdés
Volt barátom részegen vezetett buliból hazafelé még tavaly ősszel. Majdnem nekiment emiatt egy másik autónak. Az autóban ült még 3 barátnőm, akik megharagudtak nemcsak a barátomra, hanem rám is hiszen bármilyen baleset lehetett volna ebbol. A barátom aki mostmár a volt barátom alkoholfüggő volt. 4-5 hónapnyi kapcsolat után kidobtam, mert nem bírtam tovább vele, pedig először naivan reménykedtem h miattam majd megváltozik. (A kapcsolat elején ennek a jeleit meg nem láttam, jól titkolta) Az eset után nem dobtam meg ki rögtön, ami tudom hülyeség volt részemről mert már ott rögtön kellett volna dobnom... És emiatt vesztettem el 3 barátnőmet. Rosszul érzem magam emiatt.2023. júl. 19. 14:37
11/24 anonim válasza:
#9: nem kiugrást mondott. Rászólsz a sofőrre, hogy álljon meg, és kiszállsz mielőtt felkenődtök egy fára/házfalra/másik kocsiba.
12/24 anonim válasza:
Gondolom volt fék azon az autón?!
13/24 anonim válasza:
Nem jogosan haragszanak rád és nem is voltak igazi barátnőid. Nem kár értük.
14/24 anonim válasza:
Igen, rászólsz. És ha nincs kedve megállni?
15/24 A kérdező kommentje:
Rászóltam hogy hagyja abba amit csinál, de nem tette
2023. júl. 19. 15:41
16/24 A kérdező kommentje:
És utána össze is vesztem vele emiatt
2023. júl. 19. 15:41
17/24 anonim válasza:
Na, drága (volt) barátom, most megállsz azonnal szépen, de közben hívom is a rendőrséget és ennyi neked, pá!!!
18/24 anonim válasza:
Enged el ezek nem barátok... max haverok
19/24 anonim válasza:
Ugyan. Mégis mit tudtál volna tenni a barátod ellen? Mind hibásak vagytok, de mindenki saját magát okolhatja csak ebben a helyzetben. Jobb is, ha lekoptak, érdekbarátok.
20/24 anonim válasza:
#6:
De mi a büdös francért hagytátok, hogy igyon?
#9:
Mondjuk hogy határozottan próbálod rávenni, hogy ÁLLJON MEG, úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!