Hogy kommunikáljak egy olyan emberrel aki minden harmadik kérdésemen kiakad? Vagy legalábbis láthatóan nem tetszik neki
Figyelt kérdés
Írásban kommunikálok vele és előre sose tudom mi fogja zavarni2023. júl. 19. 14:09
11/13 anonim válasza:
Hát figy, ha ennyire rá vagy akaszkodva, mint a bogáncs, talán békén kéne kicsit hagynod, nem? Én se szeretem a parazitákat.
12/13 anonim válasza:
Nem mindegy a kérdések értelmi szintje, ill. az sem, hogy milyen időközönként követik egymást a kérdések.
Azon pl. én is kibuktam, amikor beindult a kapcsolatom egy nővel és napi szinten (!) 57-ser kérdezte meg telefonon, hogy "Szeretsz?"
Amikor megelégeltem a zaklatásnak ezt a szintjét, akkor nem vettem fel kora estig a telefont, aztán megbeszéltem vele, hogy ha így folytatja, akkor garantált, hogy nem fogunk hosszú ideig egy párt alkotni.
13/13 anonim válasza:
Volt már kérdésed ezzel kapcsolatban.
Írj már példát az isten áldjon meg, hogy miket kérdezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!