Miért van az USA-ban, híres nagyvárosokban rengeteg drogos és hajléktalan ember az utcákon?
“ vannak ezek közmunkás bért fizető melócskák. Hülye, aki arra jelentkezik”
Van ahol nem igazán van más sajnos.
A tanárok között is 0-nál több aki elkezd drogozni. Nekem volt több alkesz tanárom is anno.
Most akkor végül magyarország vagy az usa a téma amúgy?
Most épp a környezetemről beszéltem, de az USA mennyiben különbözik szerinted? Ott elvileg sokkal magasabb az életszínvonal.
Nekem is volt alkesz tanárom és ismerek drogos, alkesz milliárdost is.
Fentanil a drog neve ami a legtöbb ilyen zombi arcot termeli.
De a drogos munkanélküliek képződéséről alpvető tévképzetek vannak. Senki nem úgy indul neki, hogy büdös neki a munka és inkább választja a kábítószert, hanem pont úgy, amit a kérdező mintának állít. Befeszül, dolgozik keményen, mint a güzü, majd megszakad egy nehéz melóban. Így telik el akár 10-15 év is és nem érzi a munkája gyümölcsét, a konstans stresszhelyzet és kikapcsolódás hiánya (az USA-ban nincs kötelező szabadság) arra sarkallja, hogy valamivel oldani próbálja a feszültséget. Ha nincs társasága (márpedig egy állandóan dolgozó embernek nincs) akkor kipróbál kapudrogokat, amik egyenesen a keményebb szerek felé terelik. Onnan meg már nehéz szabadulni, ha valaki egyszer elindult a lejtőn.
“ Úgyhogy semmiképp nem tudsz meggyőzni ”
Akkor minek kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!