Miért van az USA-ban, híres nagyvárosokban rengeteg drogos és hajléktalan ember az utcákon?
Miért, te dolgoznál úgy hogy abból még lakni se tudsz sehol?
Nem tudom ezt miből sikerült kikövetkeztetned. Dologozok és magamat tartom el. De ha nem keresnék annyit amiből megoldom a lakhatásom akkor bizony gályázna a rosseb.
Igen ecsetelted, de marhára nem reális, sok szakmával/diplomával rendelkező se keres ennyit… a minap pl nettó 70-80 ezerért kerestek konyhásokat egy oviba. Na annál az utcai koldulás is jobban profitál. :D
Nem sok közöd van hozzá és nem is tartozik a kérdéshez. Többet keresek mint amennyi az alap kiadásom havonta, ezért dolgozok.
Párom fia a helyi fa kitermelővel jár ki az erdőre fát vágni, feldobálni a fát a teherautóra. Napi 15ezer ft. Kemény meló, az tény. Falun lakunk.
Tudom, vannak ezek közmunkás bért fizető melócskák. Hülye, aki arra jelentkezik. Felénk a nők, akik többet akarnak keresni fizikai munkával, elmennek pl szőlészetbe, ott is kapnak napi 10-et plusz ebédet. Vagy a legközelebbi városban lehet találni valódi konyhai munkát valós bérezésért. Tudom, hogy nincs túlfizetve, de csövezni és éhezni nem kell, ha be tudja az illető osztni a pénzt. Annyit simán megkereshetnek majdnem, mint egy tanár. Lásd, a tanár se megy ki drogozni, hiába alacsony a fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!