Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az USA-ban, híres...

Miért van az USA-ban, híres nagyvárosokban rengeteg drogos és hajléktalan ember az utcákon?

Figyelt kérdés
Rengeteg videót látok erről, gusztustalanul tele szemetelve az utcák, fetrengő, tántorgó drogosokkal, mintha zombik lennének és tele az utcák hajléktalanok sátraival. Minden városban ez a helyzet? Miért nem tesznek ellene? A drogosok mit élveznek ebben?

2023. júl. 18. 14:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
59%

Én pl. egyik nap mikor bicikliztem haza munkából úton útfélen alkoholistákat láttam.

Az első egy tróger melósruhás melós, sétálás közbe megált egy pillanatra, hogy magába döntse a legkommeszerbb 4 centes körömlakklemosót, kb fél percet nem tekertem tovább, egy tolószékes faszi, meg a haverja vedelték a kannást, nem tudom hajléktalan csavargó volt-e vagy szimplán csak szegény, igénytelen. Utána egy lakótelepi panel előtti téren, egy szintén ilyen lepusztult 40-50es férfi banda verte az arcba a petpalackos sört, meg a petes 4centes vodkákat. Egyébként ott rendszeresen drosztálnak is piálgatnak ilyen csőalkeszek. Szóval ilyeneket úton útfélen találsz itthon is.

2023. júl. 18. 15:40
 12/37 A kérdező kommentje:
Lenne munka mindenkinek, aki dolgozni akar. Nálunk és az USA-ban is csak a hitványak nem dolgoznak. Mert nem akarnak.
2023. júl. 18. 16:42
 13/37 anonim ***** válasza:
70%
Te már csak tudod.
2023. júl. 18. 16:44
 14/37 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Sokan a milliós fizura várnak semmi tudással, okostelefont nyomkodva. Viszont a gyári munka, segédmunka pl szóba se jöhet náluk. Ők a munkanélküliek, akik bánatukban elkezdenek drogozni.
2023. júl. 18. 17:15
 15/37 anonim ***** válasza:
79%
De jó, hogy te öt sorban össze tudtad foglalni azt, amivel egy egész tudományág többszáz kötetnyi szakirodalommal rendelkezik
2023. júl. 18. 22:47
 16/37 A kérdező kommentje:
Nem köteteket kéne erről írni, hanem likvidálni az ilyeneket.
2023. júl. 19. 09:32
 17/37 anonim ***** válasza:
49%
Ha lenne akár csak egy halvány segédfogalmad a témáról, nem mondanál ilyen baromságot. De gondolom, neked nem kenyered a gondolkodás, különben tisztában lennél vele, hogy egy probléma megoldásának első lépése a probléma megismerése és megértése.
2023. júl. 19. 09:49
 18/37 A kérdező kommentje:
Aha, a gyenge, link emberek fenekének kinyalása. Igen.
2023. júl. 19. 17:49
 19/37 anonim ***** válasza:
Igen, biztos azért élnek az utcán, mert nyalják a feneküket, jó buli lehet
2023. júl. 19. 17:54
 20/37 anonim ***** válasza:
56%

Segédmunkából gondolom nem jön ki a lakhatás se (a többi kiadásról nem is beszélve) szóval azzal se lenne sokkal jobb a helyzete de legalább még gürizhetne is azért hogy csóró lehessen…

2023. júl. 19. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!