Miért van az USA-ban, híres nagyvárosokban rengeteg drogos és hajléktalan ember az utcákon?
Én pl. egyik nap mikor bicikliztem haza munkából úton útfélen alkoholistákat láttam.
Az első egy tróger melósruhás melós, sétálás közbe megált egy pillanatra, hogy magába döntse a legkommeszerbb 4 centes körömlakklemosót, kb fél percet nem tekertem tovább, egy tolószékes faszi, meg a haverja vedelték a kannást, nem tudom hajléktalan csavargó volt-e vagy szimplán csak szegény, igénytelen. Utána egy lakótelepi panel előtti téren, egy szintén ilyen lepusztult 40-50es férfi banda verte az arcba a petpalackos sört, meg a petes 4centes vodkákat. Egyébként ott rendszeresen drosztálnak is piálgatnak ilyen csőalkeszek. Szóval ilyeneket úton útfélen találsz itthon is.
Segédmunkából gondolom nem jön ki a lakhatás se (a többi kiadásról nem is beszélve) szóval azzal se lenne sokkal jobb a helyzete de legalább még gürizhetne is azért hogy csóró lehessen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!