Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez mi volt a temetőben?

Ez mi volt a temetőben?

Figyelt kérdés

Óbudai temetőbe elmentünk anyummal kocsival és két kisebbségi embert láttunk egy férfit és egy nőt akik robogóval járták külön-külön a temetőt. A nő megkérdezett minket hogy nem e akarunk e sírkő felújítást mikor mentünk vissza a kocsihoz de nem szóltunk hozzá. Éreztem hogy ez ijesztő. Anyum is jelezte felém. Aztán tovább mentünk akkor megláttam hogy jön szembe a férfi és nem is csináltam semmit és ránk kiabált hogy a “rák vigyen el” vagy pontosan nem értettem. Félig én is kisebbségi vagyok de éreztem hogy ezek NEM OLYAN emberek voltak mint pl én vagy az én családom, ezek veszélyes emberek voltak. Meg vagyok döbbenve a temetőt egy nyugodt helynek gondolom igazából csomószor vannak életellenes gondolataim stb és egy nyugodt helynek gondoltam eddig a temetőt erre már ott is felüti a rossz a fejét.

Ez mi volt?

27/n

Szilvi

2023. júl. 15. 13:22
A kérdező szavazást indított:
Nem kell nagyon félni ettől
Ez veszélyes dolog volt ami a többi emberre is veszélyt jelenthet
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Az első valószínűleg csak egy kuruzsló aki le akart a húzni a második meg egy hülye aki úgy érezte, hogy útban vagytok neki.
2023. júl. 15. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Jó csak kicsit megijedtem.😀

Eddig egy nyugodt helynek gondoltam a temetot.

Anyum szerint lopni akartak volna.

2023. júl. 15. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Ne legyél ennyire paranóiás. Viszont abban biztos lehetsz, hogy az a sírkő nem lett volna felújítva, csak le lettetek volna húzva.
2023. júl. 15. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet épp készültek összelopni a rokonok sírjárja valot. Mi sírjainkról is eltűnnek időnként az új mécsesek, koszoruk.
2023. júl. 15. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Összeszedik a viszonylag frissen kirakott virág csokrokat, koszorúkat, egyéb értékesíthető tárgyakat, melyeket a környékbeli virág, és ajándék árusok visszavásárolnak. Ott átesnek egy felfrissítésen, és újra kereskedelmi forgalomba kerülnek. Amennyiben nem hiszel nekem, tégy egy csokrot szeretteid sírjára, majd egy-két nap elteltével látogass ki újra, és nézd meg, hogy ott van-e még? Nagy valószínűséggel igazat fogsz adni nekem.
2023. júl. 15. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Hogy bírtál ki 27 évet, ha ez ilyen mély nyomot hagyott benned?
2023. júl. 15. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Örülj inkább, hogy nem szabolcsban nőttél fel. Ott ez mindennapos, állandóan balhéznak valamin, rablással és késeléssel fűszerezve.

De kevés a motoros kokeró, a falusiak bringáival közlekednek jobb híján. Néha frissítik a készletüket önkiszolgáló alapon, olyankor két vasparipával tekernek haza.

2023. júl. 15. 15:50
 8/8 Metionin ***** válasza:
100%
7. Ja nekem is ez jutott eszembe, Szabolcsban nőttem fel :D ha van olyan 2-3 hónap, hogy nem késelték össze egymást a cigók, már fura.
2023. júl. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!