Ez mi volt a temetőben?
Óbudai temetőbe elmentünk anyummal kocsival és két kisebbségi embert láttunk egy férfit és egy nőt akik robogóval járták külön-külön a temetőt. A nő megkérdezett minket hogy nem e akarunk e sírkő felújítást mikor mentünk vissza a kocsihoz de nem szóltunk hozzá. Éreztem hogy ez ijesztő. Anyum is jelezte felém. Aztán tovább mentünk akkor megláttam hogy jön szembe a férfi és nem is csináltam semmit és ránk kiabált hogy a “rák vigyen el” vagy pontosan nem értettem. Félig én is kisebbségi vagyok de éreztem hogy ezek NEM OLYAN emberek voltak mint pl én vagy az én családom, ezek veszélyes emberek voltak. Meg vagyok döbbenve a temetőt egy nyugodt helynek gondolom igazából csomószor vannak életellenes gondolataim stb és egy nyugodt helynek gondoltam eddig a temetőt erre már ott is felüti a rossz a fejét.
Ez mi volt?
27/n
Szilvi
Jó csak kicsit megijedtem.😀
Eddig egy nyugodt helynek gondoltam a temetot.
Anyum szerint lopni akartak volna.
Örülj inkább, hogy nem szabolcsban nőttél fel. Ott ez mindennapos, állandóan balhéznak valamin, rablással és késeléssel fűszerezve.
De kevés a motoros kokeró, a falusiak bringáival közlekednek jobb híján. Néha frissítik a készletüket önkiszolgáló alapon, olyankor két vasparipával tekernek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!