Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tőletek loptak már, ha igen mit?

Tőletek loptak már, ha igen mit?

Figyelt kérdés
Tőlem legutóbb egy bevásárlóközpontban a papírra írt bevásárlólistát. Magasított aljú kocsi aljára tettem, hogy kéznél legyen. Alig volt még benne pár dolog, és amíg az őszibarackot válogattam, valaki elvitte. Nem tudom, minek kellett neki, szerintem pusztán rosszindulatból tette. Máskor mindig a telefonomba írom, hogy mit vegyek, de most gyorsabbnak találtam papírra írni. Legközelebb nem teszem. Nem gondoltam volna, hogy még ez is kell valakinek.

2023. júl. 14. 20:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Amazonon rendeltünk párommal nagy csomag budi papírt {72 tekercs} A futár le is fényképezte e mailen el küldte, hogy kezbesitette. Mire haza értünk munkából, hűlt helye volt. Valamelyik szomszédunk lehetett a tettes, mert utcáról nem látni be. Azóta is azt kívánjuk, hogy kapja el a cifra fosás.
2024. febr. 28. 23:52
 22/24 A kérdező kommentje:
De milyen kézbesítés az, hogy nem veszi át a megrendelő? Ha nincs otthon senki, akkor egy másik időpontban kell megkísérelni. Otthagyni csak úgy az ajtó előtt? Nem is értem, hogy tehette.
2024. febr. 29. 00:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg.

Az esetet megelőzően mindig megérkeztek a rendelések. Privát udvar és az utcáról nem látni be. Szomorú, de ilyen fika világot élünk. Tele sz@rházi alakokkal. Az ember a szomszédjában sem bízhat már egy nyugis lakó közösségben. Ennyin múlik a becsület. Egyre többet látom, hogy a mai világban ezek ismeretlen fogalmak.

2024. febr. 29. 07:42
 24/24 A kérdező kommentje:
Mi ezért szereltettünk az ajtónk fölé kamerát, mert korábban még be is akartak hozzánk törni, csak otthon voltunk és nem nyitottunk ajtót. Igen, sajnos sokan kihasználják az adandó alkalmat.
2024. márc. 1. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!