Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tőletek loptak már, ha igen mit?

Tőletek loptak már, ha igen mit?

Figyelt kérdés
Tőlem legutóbb egy bevásárlóközpontban a papírra írt bevásárlólistát. Magasított aljú kocsi aljára tettem, hogy kéznél legyen. Alig volt még benne pár dolog, és amíg az őszibarackot válogattam, valaki elvitte. Nem tudom, minek kellett neki, szerintem pusztán rosszindulatból tette. Máskor mindig a telefonomba írom, hogy mit vegyek, de most gyorsabbnak találtam papírra írni. Legközelebb nem teszem. Nem gondoltam volna, hogy még ez is kell valakinek.

2023. júl. 14. 20:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Persze..

Gyerekként több dolgot is. Legót, tazót, játékot is..

Felnőttként például lopták el pénzem, de úgy mást igazából nem. Például nagyobb értékű dolog soha nem tűnt el. (A pénzt is egy olyan lopta el akit haveromnak gondoltam.)

2023. júl. 14. 21:11
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindegy, ez csak egy darab papír volt, nem volt értéke, sem emlék nem fűződött hozzá, nem ért sérelem, ellentétben a kommentelőkkel.
2023. júl. 14. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha neked nem sérelem hogy toled lopnak:)
2023. júl. 14. 21:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Ez nem volt az, csak nevettem rajta, mert furcsának találtam. Az viszont már fájt, amikor egyszer a buszon kilopták a táskámból a pénztárcámat, és nem is a pénz miatt, hanem mert benne volt egy nagyon kedves kisgyereknek a mosolygós fényképe, akit táboroztattam.
2023. júl. 14. 21:23
 15/24 A kérdező kommentje:
Egy másik kísérletet viszont észrevettem. Mellém állt egy felkötött karú srác, és hallottam, hogy kattan a mágneszár a táskámon. Gyorsan odanéztem, és egy kezet láttam eltávolodni. A mellette lévő másik srác nyúlt át a felkötött karú kabátja alatt. Mondtam is nekik, hogy ez most nem sikerült, sőt, elkiáltottam magam, hogy tolvajok vannak a buszon, mire a következő megállónál leszálltak.
2023. júl. 14. 21:30
 16/24 anonim ***** válasza:

A lopasban nem.mindenkinek az ertekvesztes fáj hanem embertarsai aljassága ellene.

Szakitasnal pl nekem se az 5000 fájt, hanem hogy lop tőlem akit szerettem. Csak ugy miert ne szemétsegbol "csak".

De valamiert hatott rá a dumám hogy ezt role nem vártam volna hogy egy jellemtelen senki meg normal esetben egy szerelmes letesz egy "viragot" elbucsuzik es ugy lép ki. es visszaadta nem tom miert.

2023. júl. 14. 22:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Nehéz megválaszolni, hogy adott pillanatban valaki miért dönt úgy, hogy inkább kihasználja az adódó alkalmat, másban pedig miért nem merül fel még csak egy gondolatsuhanásnyira sem, hogy megtegye. Aztán van, hogy aki rosszul döntött, abban mégis csak dolgozik a lelkiismeret, és megbánva tettét, igyekszik jóvátenni azt - kevesen vannak, de szerencsére azért akad ilyen ember is.
2023. júl. 14. 22:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Általános iskolában néhány osztálytársam a tollaimat.

Ill. egyszer egy kulcstartómat.🙁

,,Komolyabb"dolog szerencsére még nem történt. 🥲

2023. júl. 14. 23:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Pár napja egy Nike papucsot a Balatonon.
2023. júl. 15. 08:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Persze. Több horgászbotot, éjszakai horgászat során. Elszunyókáltam és addig elvitték a partról. Szerszámokat, többet is. Kerékpáromat, az nagyon fájt, mert imádtam azt a bringát és spóroltam rá sokat. Táskámat kilopták a kocsiból, volt benne pénz is, meg iratok.

Most így hirtelen ennyi.

2023. júl. 15. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!