Létezik jobb időszak, mint a középiskolai évek?
Hát nekem a felnőttkorom sokkal jobb. A gimis évek sem voltak vészesek, se sokkal több elvárás volt támasztva felém a család részéről, mint most bárki felől. Nem voltam ennyire magabiztos sem tiniként, most lazán csinálok bármit, mondok bármit, ami eszembe jut, akkoriban azért megvolt bennem a “jujj mit gondolnak rólam mások”, ez már nincs.
Munkahelyek között addig válogatok, amíg nem találok olyat, ami minden szempontomnak megfelel, még soha nem volt olyan munkahelyem hosszabb távon, ahol utáltam volna dolgozni, tök jó arc főnökeim és kollégáim voltak mindig. (De ezt tudom, hogy helyzetfüggő, ki mennyire válogathat, van-e egyáltalán más, ahol lakik, stb.)
"minden nyarad a féktelen bulizásról és csajozásról szól"
A mi idonkben volt nyari gyakorlat, 35 fokban szoptunk a liftgephazban, munkaruhaban, munkavedelmi bakancsban, retardalt, ordibalo gyakorlati oktatoval :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!