Az embereket vagy az állatokat szeretitek jobban és miért?
#10.
Nem muszáj sem az embereket, sem az állatokat szeretni. Valaki csak az embereket szereti, valaki csak az állatokat. Ezzel nincsen semmi baj.
"melyik faj felelős a bolygó tönkretételéért, állatok elpusztításáért, a környezete lerombolásáért, fajtársai érdekből történő megöléséért?"
Elég sok. Például a hódok igen sok élőhelyet tesznek tönkre. A falka élére kerülő oroszlán hím simán legyilkolja a kölyköket, hogy ezzel újra tüzelésre késztesse a nőstényeket és párosodhasson velük.
Ellenben hány olyan fajt tudsz mondani, aki aktívan tesz a környezete védelméért, más fajok megmentéséért?
Nyilván a családomat meg a barátaimat nagyon szeretem. De alapvetően az állatokat többre tartom. Szerencsére nem szorulok mások tanácsaira, világ életemben talpraesett és döntésképes voltam, nem jellemző rám a depizés sem, így nem csak ezért tartok magam körül embereket. :D
Egyébként a Gyakori az élő példra a miértjére. Akik most itt habzó szájjal mondják, hogy az embereket többre tartják, általában azok lépnek át az utcán, a földön fekvő idős nénin. Aztán én -aki mellesleg az állatokat többre tartom és nem játszom meg magam- hajolok le megkérdezni, hogy mit tudok segíteni. A nagy emberbarátok meg csak mennek tovább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!