Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az embereket vagy az állatokat...

Az embereket vagy az állatokat szeretitek jobban és miért?

Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 09:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%

#10.

Nem muszáj sem az embereket, sem az állatokat szeretni. Valaki csak az embereket szereti, valaki csak az állatokat. Ezzel nincsen semmi baj.

2023. júl. 14. 10:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Akik az embereket szeretik jobban, nekik csak erre a kérdésre kell válaszolni: melyik faj felelős a bolygó tönkretételéért, állatok elpusztításáért, a környezete lerombolásáért, fajtársai érdekből történő megöléséért? Azt hiszem, ezzel minden világos lett...
2023. júl. 14. 10:58
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
A kutyakat szeretem,mert ertekelik a dietas foztom,meghallgatjak a mondanivalom. Mindig van kedvuk futni
2023. júl. 14. 10:59
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
A szüleimet, nagyszüleimet leszámítva az állatokat többre tartom. Vannak persze kivételek, de összeségében az állatok sokkal szeretetteljesebb lények, nem szúrnak hátba. Ha meglátok egy kisállatot, az sokkal kedvesebb érzéseket vált ki belőlem, mint egy üvöltő gyerek, a felnőttekről nem is beszélve. Ez van.
2023. júl. 14. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Ja és ezt úgy mondom, hogy én alapból egy empatikus, jó embernek tartom magam. Mégis sok sz#rt kaptam már életemben az emberektől, tisztelet a kivételnek.
2023. júl. 14. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

"melyik faj felelős a bolygó tönkretételéért, állatok elpusztításáért, a környezete lerombolásáért, fajtársai érdekből történő megöléséért?"

Elég sok. Például a hódok igen sok élőhelyet tesznek tönkre. A falka élére kerülő oroszlán hím simán legyilkolja a kölyköket, hogy ezzel újra tüzelésre késztesse a nőstényeket és párosodhasson velük.

Ellenben hány olyan fajt tudsz mondani, aki aktívan tesz a környezete védelméért, más fajok megmentéséért?

2023. júl. 14. 11:43
 17/22 A kérdező kommentje:
16: Most a klímakonferenciára repülővel érkező politikusokra utalsz? Vagy a tengereket tonnaszám kizsákmányoló halászhajókra? Esetleg az embertársait merő pénz vagy haszonszerzés miatt, esetleg élvezetből cselekedő gyilkosokra? Melyik szimpatikusabb a cuki szőrös állatoknál? :D
2023. júl. 14. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:
41%
Biztos, hogy az allatokat. Ilyen undorito tulajdonsagaik meg az eletukert harcolva sincsenek.
2023. júl. 14. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Az állatokat (kutyát), mert puhák, sokuk megnyugtatóak.
2023. júl. 14. 15:07
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván a családomat meg a barátaimat nagyon szeretem. De alapvetően az állatokat többre tartom. Szerencsére nem szorulok mások tanácsaira, világ életemben talpraesett és döntésképes voltam, nem jellemző rám a depizés sem, így nem csak ezért tartok magam körül embereket. :D

Egyébként a Gyakori az élő példra a miértjére. Akik most itt habzó szájjal mondják, hogy az embereket többre tartják, általában azok lépnek át az utcán, a földön fekvő idős nénin. Aztán én -aki mellesleg az állatokat többre tartom és nem játszom meg magam- hajolok le megkérdezni, hogy mit tudok segíteni. A nagy emberbarátok meg csak mennek tovább. :D

2023. júl. 14. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!