Vegyem komolyan a verekedős gyerek fenyegetését a sulimban?
Figyelt kérdés
Van egy verekedős fiú a másik osztályban, aki tényleg verekedett azokkal, akiknek olyanokat irkált, hogy "megverlek", "holnap kapsz tőlem bent", stb., szóval nem csak írta. Év végén összevesztem vele és nagyon rosszban lettünk. Én egy sovány és nála gyengébb, alacsonyabb fiú vagyok, nem tudom hogyan tudnám megvédeni magam. Szeptemberben újra itt a suli és azt írta nekem a srác, hogy ősszel ha találkozunk, kitépi a hajam. Hogyan védjem meg magam, hogy védekezzek? Arra gondoltam, miatta levágatnám jó rövidre a 10-12 centis hajam, hogy ne tudja megmarkolni. Vegyem komolyan, előfordulhat, hogy tényleg kitéphet a hajamból, vagy emiatt ne vágjam le? Mit tegyek?2023. júl. 11. 00:22
1/10 anonim válasza:
10 centis hajat simán meg lehet tépni,inkább beszéljétek meg és menjetek el randizni.
2/10 anonim válasza:
Kitépi a hajad? Biztos hogy fiú???
4/10 anonim válasza:
Írd neki vissza:
"Kitéped a hajam??? mi a franc vagy te, valami fiúlány? 😂"
5/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok??
Már nem azért, de nálunk már általános suliban is hívták ilyenkor a rendőröket. Középiskolában meg már rendszeresen jártak oda. Aki verekedős volt azt ki is csapták, vagy volt akit be is vittek.
Én magam részéről nem vagyok agresszív, de az ilyeneket aki nyíltan kötekedett a nála gyengébekkel, na én azokat utáltam. Mi a jó abban?? Csak azért mert erősebb nem tehet meg bármit...
6/10 anonim válasza:
Ezt egyszer a nővéremnek írta az exe új csaja, de ők nem nőből vannak😂😂😂
7/10 anonim válasza:
Úgy értem ti nem nőből vagytok.
8/10 Valami válasza:
Ha úgy érzed hogy komolyan gondolja szólj valakinek pl: szülő/gondviselő stb.
Ilyenekkel fenyegetőzni törvénybe ütközik. Ha betöltötte a 12-őt akkor jogilag büntethető.
(de szerintem nem ez a megoldás)
A fő hogy szólj miatta valakinek.
9/10 anonim válasza:
Boxer, vipera, gázspray, sokkoló, kubotan, taktikai toll. Addig is kezd el ökölvívásra járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!