Egy örömlányt mivel tudnék rávenni hogy eljöjjön velem 1 nap Jehova Tanúi nyári kongresszusára?
Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 10:25
11/16 anonim válasza:
Mondjuk ha kipengeted az aznap emiatt kieső bevételét, TALÁN van esély rá. Bár ha értelmesebb, inkább megdugatja magát pár sörhasú pasassal, az nem annyira gáz, mint egy jehovás agymosó rendezvény.
12/16 anonim válasza:
Mi a célod evvel?
Kísérő kell vagy meg akarod téríteni?
13/16 anonim válasza:
#12-es mi van ha ő tériti meg a gyülekezet egyes nő tagjait!
15/16 anonim válasza:
Én pénzért simán elmennék, bár nem vagyok prosti, de ha kifizetik mondjuk egy prosti napidíjat, miért ne?
16/16 anonim válasza:
Hát ez egy igazán elgondolkodtató kérdés lett: ilyenen nem is gondolkodtam még. Gratula, hogy ez összejött.
Az, aki megkéri a nőt, hogy menjen el vele oda, akkor valószínűleg már ő hívő személy, tehát innen nézve akkor csakis
hittel
lehet erre rávenni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!