Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanui nyári Kongresszus...

Jehova Tanui nyári Kongresszusa mikor lessz Debrecenben?

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
A jw.org honlapon beírod a keresőbe a város nevét. Megmutatja.
2019. jún. 16. 12:50
 2/8 Novist ***** válasza:
65%

Debrecen 2019. július 19. péntek – 2019. július 21. vasárnap

Téma: „A szeretet soha nem múlik el”

2019. jún. 16. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

érdekes a címe a szektatalálkozójuknak.

mi köze a jehova szektának a Szeretethez vagy pl. Jézushoz. ?!

tudja ezt valaki ?! mert én el nem tudom képzeli sem nem hogy elhinni.

lehet a szereteten mindenki mást ért ?!

2019. jún. 18. 19:44
 4/8 KZitus ***** válasza:
25%

Szia

Itt az ajánló kisfilm:

[link]

Képzeld el, sok sok millió ember a kerek földön mindenütt ugyan azt a programmot hallja majd - ez kész isteni csoda! én most megyek június 21-23.án, már alig várjuk :-)

2019. jún. 18. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:

én megnéztem most azonnal az ajánlott 1 perces videót.

de nem értettem mert 2x is benne háborús és halálos képsorokat mutattak és megkérdezték hogy "mi kell hozzá? pénz, hatalom valami más .."

én a jehova szektánál ezeket mindet évtizedek óta megtalálom.

1/ "háborúkhoz fegyverekhez köthető óriási dollár milliárdokban való tevékenységet" és mind ezt hivatalosan usa kormány szervek által nyilvántartva.

2/ "pénz" dollár milliárdok felhalmozva a világon ingatlanokban tehát stabilan és egyre csak gyűlnek.

3/ "hatalom" és persze ez is tiszta hiszen ez is teljesen nyilvános, nem titkolt, SŐT KÖZPONT ÁLTAL REKLÁMOZOTT IS:

TEOKRÁCIA a világhatalom ! és ITT A FÖLDÖN!

országok,nemzetek, kormányok,törvények, MINDEN EMBERI LÉNY FELETTI HATALOM MEGVALÓSÍTÁSA !

így már értem jobban, hogy jehováknak mi a köze a szeretethez és mit értenek ők rajta.

ÉN SAJNOS NEM EZEKET ÉRTEM és szerintem JÉZUS SEM és ezért sem ismerik el Teremtőnek sem mivel a túloldalt áll velük szemben, gyakorlatilag halálos örök ellenségük a szeretetnek.

2019. jún. 19. 05:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Most 3 napig csak azt tanítják nekik, hogy kiket és hogyan kell (szabad) szeretniük, tehát folyik rendesen az "agymosás" és a beidomítás.

Ezért nincs egy önálló, szabad gondolatuk sem, ezért vannak családok, rokonok, barátok, egymástól elszakítva, ezért érzéketlenek a másik ember felé, mert ők az elméjükkel "szeretnek", nem pedig a szívükből jön elő, pedig a szeretet egy belső (szívből) fakadó érzés.

Gondoljatok bele, milyen anya, nagymama lehet az, aki évekig/évtizedekig nem kíváncsi a saját gyermekére, és még soha nem látta az unokáit?

Na, az ilyenek jönnek el hozzád, és prédikálnak a SZERETETRŐL!!!

2019. jún. 28. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Mekkora kamu dolgokat tudtok összehordani :D :D :D
2019. júl. 3. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:

7/7-nek

Kinek és melyik hozzászólására értetted a "kamu" dolgot?

(remélem, nem azt állítod, hogy Jehova Tanúinál nem történhet meg az, hogy évekig/évtizedekig nem látják a saját gyermekeiket, rokonaikat - sokan még SOHA nem látták az unokáikat sem! -.Saját személyes életemről beszélek!)

2019. júl. 3. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!