Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik életed legkínosabb...

Melyik életed legkínosabb élménye?

Figyelt kérdés

2023. júl. 9. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Az amikor miattam verekedett össze két csaj. (nem értem sajnos, mielőtt valaki félreértené.)
2023. júl. 9. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Egy szaunázás alkalmával találkoztam egy nővel, valahogy olyan ismerős volt, aztán beszélgettünk is és rájöttem, hogy hasonlít valakire, azért olyan ismerős. Rákérdeztem, hogy te vagy XY anyukája? Nem az anyukája volt, hanem a testvére. Az ismerősöm 30 éves volt, a testvére igaz, hogy jóval idősebb 41, de az anyukájuk 60.
2023. júl. 9. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az exem végignézegette a privát képeimet. Azóta is “öljetek meg” érzésem van, ha eszembe jut.
2023. júl. 9. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor munkahelyen fel akartam venni titokban egy beszélgetést és a főnök meglátta.. nem akartam semmi rosszat vele, csak az egyik munkatárs nagyon ellenszenves volt ahogy beszélt, és meg akartam mutatni barátnőmnek. Nagyon gáz volt..
2023. júl. 10. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:

A munkahelyemen 22 évesen

egyszer szó szerint teleszart@am a munka gatyámat.

Mentségemre legyen szólva elötte nap este egy török kajáldában vacsoráztam valószínűleg a kaja miatt lehetett....

Barkácsboltban dolgoztam egyszer csak munka közben, délelőtt elkezdtem érezni azt a mélyről jövő, gyomorbavágó,mardosó érzést.

Elkezdtem rohanni a raktár felé( a raktárban van a dolgozok számára a wc)

De a raktárba érve, szó szerint összef#stam magamat,teli a gatyámat.

Nem volt jobb ötletem,a raktárban le vettem a polcról egy 2 literes vödrös falfestéket,annak teljes tartalmát a gatyámra öntöttem.

Majd fogtam egy raklap emelő békát és nagy csattanással neki toltam a polcnak,közben földre feküdtem,és jó hangosan elkezdtem szitkozódni káromkodni.

A kollégák kis idő múlva odarohantak azt látták,hogy a földön fekszek csupa festékesen,a raklap emelő béka a polcnak ütközve,én pedig a földön káromkodok,mint egy kocsis.

Le is vonták a következtetést az idióta magára döntött egy festéket,persze jól ki is röhögtek emiatt,de inkább emiatt mint amiatt,hogy összef#stam a gatyámat.

Lezuhanyoztam a régi gatyát mondták dobjam ki mivel ennyire festékes,és adtak egy újat.

Aznap 1-2 ember röhögött ezen,de utána senki nem foglalkozott a témával.

Viszont ha azért kellett volna kidobnom a munkagatyát mert kiderül,hogy összesz@rtam akkor örök vicc lettem volna a munkahelyemen.

2023. szept. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!