Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Magyarósi Csaba...

Mit gondoltok Magyarósi Csaba videóról?

Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Számomra soha nem volt érdekes, de ezen kívül semmi egyebet.
2023. júl. 9. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Mármint úgy általában a videóiról?

Vannak nagyon érdekes témái. Nem látom benne azt, hogy ő a gagyi influencer lenne, átgondoltabb a mondanivalója, rendben vannak a videók felépítései, és gyakran hasznos információkat kapunk tőle (már ha érdekes számunkra az adott téma). Bár nem feltétlenül látom azt a minőséget sem, ami miatt ennyi szponzor választja őt. Egy TheVR-hoz képest... jó, na, ők azért ultratop szint, még nemzetközi szinten is megállnák a helyüket. Szóval ha ők a tier S, akkor Magyarósi a tier B így a mahyar posványban. Nálam.

2023. júl. 9. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Szokásos fantaziátlan magyar youtuber. A 10 évvel ezelőtti Casei Neistatot copyzza egy az egyben. Semmi eredetiség, csak mellé ott van ez a langyi stílusa is ami kifejezetten irritálóvá teszi.
2023. júl. 9. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Kifejezetten irritáló, arról nem is beszelve, hogy mindent is el akar adni még ha az sza* is.. Tipikus pelda erre a Kopaszi gatnal a strand, csak a hulye megy oda, o meg bepromozta, hogy mennyire jo már :). nah ennyit is ér ő maga is, minden videója egy promóció, eléggé irritáló stílussal én hanglejtéssel, kb 6-7 videót néztem meg tőle, ez alapján mondom ezt. Gondolom azóta se valtozott semmit.
2023. júl. 9. 20:07
 5/10 A kérdező kommentje:
minden rosszindulat nelkul mondom eloszor azt hittem meleg de egyebkent az utazos videoit szeretem,a belfoldi agyonpromociozott videokat en sem nagyon nezem,de az utazos videoit szeretem,bar a baratja kisse proli neha ezt leszamitva jo paros egyutt
2023. júl. 9. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Egyik haverom osztálytársa volt gimibem ő azt mondja hogy 100% hogy meleg a feleségét csak a pénze miatt vette el. De persze ki tudja hogy mi az igazság.

2023. júl. 10. 05:08
 7/10 anonim válasza:

Én régebben néztem a napi vlogjait. Nekem tetszettek a videói. Ahogy idősebb lettem és talán némjleg bölcsebb meguntam a videóig sőt már egyenesen irritáltak. Sok témáról olyan dolgokat mondott amikkel én nem értettem egyet. De hát nem vagyunk egyformák.

Számomra unalmas, gyakran semmit mondóak a videó. Ez az én véleményem. Attól még sokan szeretik :D .

2023. szept. 14. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem sok témája nem szokott érdekelni, de úgy gondolom, hogy sok mindenben nagyon rendben van az értékrendje és fontos kérdésekben szokott nagyon helyesen állást foglalni.

Pl. Társadalmi kérdésekben, jótékonyságok, környezetvédelem, egymáshoz való viszonyunk. Fontos, hogy ezekben a dolgokban is megnyilvánul, még ha nem is ezek szoktak (sajnos) a legnézettebb videói lenni.

jan. 7. 02:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy valaki meleg vagy sem, mit számít? Amíg nem tőlem akar valamit, addig nem foglalkozom senkinek a szexuális ízlésével. Kimondottan értékelem, ha nem tolja az arcomba senki sem azt, hogy ő hetero sem azt hogy nem...
jan. 7. 02:14
 10/10 anonim ***** válasza:
A promo videóit ki nem állhatom és az utóbbi időkben az utazós videók színvonala is nagyot zuhant. Felszínes, végigrohanós ismertetők, gyakorlatilag egy Wikipédia szócikk felképesítése az egész. Robi amúgy biztosan nem akkora suttyó proli, mint amilyennek a videókban mutatja magát, ez egy dramaturgia: Csaba az intellektuális mesélő, Robi meg a kontraszt.
júl. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!