Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megérne neked ez 50.000 Ft-t?

Megérne neked ez 50.000 Ft-t?

Figyelt kérdés

Meghallgassátok egy fiú érzéseit aki kisírhatja magát úgy, hogy átölelitek.

Egyedül nem tudok sírni, de egy kis gyengédség hatására ki tudna jönni belőlem ami nyomaszt..

Viszont szexualitást nem szeretnék.

2023. júl. 9. 17:34
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

30

Tévedsz.

Úgy gondoltam, hogy találkoznánk, ennénk stb.. beszélgetnénk nyilvános helyen és ha minden okés akkor elmegyünk egy olyan helyre pl park ahol nem zavarnak de mégis nyilvános hely és ott meg lehetne ezt ejteni. Az ölelés nem lenne 3-4 óra, elég lenne nekem 30-40 perc is szerintem. De gondoltam azt is állnám amit esetleg a másik fogyaszt vagy ilyesmi, nem rabolnám az idjeét. Szóval így gondoltam.

2023. júl. 9. 23:27
 32/38 anonim ***** válasza:
89%
Neked inkább amúgy egy pszichológus kellene, fizetni azért is fizethetsz, elhet még az ölelést is vállalja ha olyan.
2023. júl. 10. 02:06
 33/38 anonim ***** válasza:
96%
Elképzelés és valóság szerintem itt nagyon nehezen találkozhat, még ha sikerülne is nyélbe ütni. Beleélve magam egy ilyen szituba, kicsit a jellemedet is emulálva, amennyire ennyi alapján tőlem telik, szinte biztos, hogy minimum fura és idegen lenne az egész, amikor már ott vagy, és egyre erőltetettebb lenne, mire nagy nehezen, lehetetlenül hosszúnak tűnő pár perc után lefújnád, és ugye mindenféle gondot belelátnál, csak azt nem, hogy maga az ötlet is végtelenül szerencsétlen.
2023. júl. 10. 05:05
 34/38 anonim ***** válasza:
13%
Gondolom ordas kamu a kérdés, avagy csak egy beteg, perverz valaki . . .
2023. júl. 10. 05:44
 35/38 anonim ***** válasza:
94%
Ha komolyan gondolod, engem megölelhetsz ennyi pénzért, talán a hátadat is megsimogatom és mondok pár nyugtató szót, de csak nyilvános helyen, ahonnan bármilyen gyanús körülmény esetén el tudok menni vagy tudok segítséget hívni. Nő vagyok.
2023. júl. 10. 12:31
 36/38 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, persze az elképzelés lehet egyszerűbb, mint a megvalósítás. Nem akarnék sírni sok ember előtt, persze azt megértem, hogy egy idegentől jobb tartani.
2023. júl. 10. 22:41
 37/38 A kérdező kommentje:

Néha vannak fura gondolataim és néha látok olyan dolgokat amik elszomorítanak. Tegnap is volt egy ilyen, mikor szenvedő állatot láttam és ebből jött a kérdés, mert volt olyan érzésem, hogy "tudnék sírni". Mármint kb azon, hogy mennyire védtelen, mit élt át, mennyire gyenge és kiszolgáltatott akit simán lehetne bántani vagy valaki megölhette volna, ilyesmi. Jól esett volna, ha valakihez oda tudok menni, beszélni vele erről és sírni egyet. De nyilván most ez így.. nem tudom mennyire lehet valós, hogy találkozok valakivel és kifizetek neki pénzt, hogy meghallgasson és ölelgessen. Úgy gondoltam elképzelés szinten működhet, persze akkor arra nem gondoltam, hogy a legtöbben félnének és nem mernének találkozni csak így valakivel.

Amit pedig már mondtam, nem arra lenne szükség, hogy egy drogos útszéli prosti üljön mellettem és azt hinné, le kell szopnia.

2023. júl. 10. 22:50
 38/38 anonim ***** válasza:
37%
Beteg vagy, nem kicsit.
2023. júl. 11. 06:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!