Megérne neked ez 50.000 Ft-t?
Meghallgassátok egy fiú érzéseit aki kisírhatja magát úgy, hogy átölelitek.
Egyedül nem tudok sírni, de egy kis gyengédség hatására ki tudna jönni belőlem ami nyomaszt..
Viszont szexualitást nem szeretnék.
30
Tévedsz.
Úgy gondoltam, hogy találkoznánk, ennénk stb.. beszélgetnénk nyilvános helyen és ha minden okés akkor elmegyünk egy olyan helyre pl park ahol nem zavarnak de mégis nyilvános hely és ott meg lehetne ezt ejteni. Az ölelés nem lenne 3-4 óra, elég lenne nekem 30-40 perc is szerintem. De gondoltam azt is állnám amit esetleg a másik fogyaszt vagy ilyesmi, nem rabolnám az idjeét. Szóval így gondoltam.
Néha vannak fura gondolataim és néha látok olyan dolgokat amik elszomorítanak. Tegnap is volt egy ilyen, mikor szenvedő állatot láttam és ebből jött a kérdés, mert volt olyan érzésem, hogy "tudnék sírni". Mármint kb azon, hogy mennyire védtelen, mit élt át, mennyire gyenge és kiszolgáltatott akit simán lehetne bántani vagy valaki megölhette volna, ilyesmi. Jól esett volna, ha valakihez oda tudok menni, beszélni vele erről és sírni egyet. De nyilván most ez így.. nem tudom mennyire lehet valós, hogy találkozok valakivel és kifizetek neki pénzt, hogy meghallgasson és ölelgessen. Úgy gondoltam elképzelés szinten működhet, persze akkor arra nem gondoltam, hogy a legtöbben félnének és nem mernének találkozni csak így valakivel.
Amit pedig már mondtam, nem arra lenne szükség, hogy egy drogos útszéli prosti üljön mellettem és azt hinné, le kell szopnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!