Ja 10-es és más "szolgáltatások" sokkal olcsóbbak, a beszamolok.hu-n mennyire örülnének az ilyen paciensért.
2023. júl. 9. 18:04
12/38 anonim válasza:
Én 35.000-et kérek.
Lajos.
2023. júl. 9. 18:06
13/38 anonim válasza:
Persze,de csak ha nem folyatod rám taknyod-nyálad.
2023. júl. 9. 18:08
14/38 anonim válasza:
Ingyen is szívesen meghallgatlak.
2023. júl. 9. 18:12
15/38 anonim válasza:
Nekem meg, de valójában nem mennék bele, mert nem tudom, nem-e valami szociopata nőgyűlölő gyilkos vagy, aki így akar becserkészni áldozatokat.
2023. júl. 9. 18:19
16/38 anonim válasza:
14-es ha nem vetted volna észre a kérdező vagy degenerált vagy
olyan környezetben nőtt fel, hogy ezt a kérdést feltette normálisnak érezte, ha ilyen választ írsz és nem a pénz értéke foglalkoztat akkor te vagy a hülye.
Ő az agyával úgy fordítja le igénytelen vagy semmilyen és értéktelen, mert minden a pénz mértékegysége.
2023. júl. 9. 18:21
17/38 A kérdező kommentje:
Egyik sem.
Nem, még ez sem. Csak nincs senkim aki meghallgatna. Gondoltam így lenne.
2023. júl. 9. 18:45
18/38 anonim válasza:
Nem, ilyenért egy forintot sem fogadnék el. A pénz nem minden, nem lehet rajta megvásárolni a szeretetet meg a törődést. Ha ismerem az illetőt, vagy éppen olyan szituációban akadunk össze, amikor segítségre van szüksége, és úgy érzem tehetek értek valamit, akkor azt ingyen, egy szó nélkül megteszem. Nem húzok hasznot mások problémáiból.
2023. júl. 9. 18:52
19/38 anonim válasza:
Kérdező ez érdekes.Miért nincs senki barátod,de haverod sem,
aki meghallgatna.Mi benned a taszító?
De annyira szeretnéd,hogy valaki meghallgasson,hogy esetleg van erre félretett 50000 forintod,na és persze a meghallgatás árfolyamáról kérdezel.
2023. júl. 9. 18:58
20/38 anonim válasza:
8 ezer/óráért elvállalom.
12 ezer/óráért tanácsot is adok és pszichológusnak is tettethetem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!