Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elmegyek egy étterem...

Ha elmegyek egy étterem terasza mellett természetes az, hogy néz engem onnan egy-két ember evés, ivás közben?

Figyelt kérdés
Másokat is néznek vagy rajtam van valami furcsa, ez érdekelne leginkább
2023. júl. 8. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindekozben te is nezel emberekre.
2023. júl. 8. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Az ott ülők, étkezők elsősorban a tájat nézik, nem az embereket. Én legalábbis főként a tájat szoktam nézni (terek, parkok), már ha egyedül vagyok. Partnerrel ebédelve nyilván rá koncentrálok, és ritkábban nézelődöm. Mondjuk ha várunk valamire, nincs téma, ideges vagyok, stb.
2023. júl. 8. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

De meg fogsz lepődni: boltokban, tereken, könyvtárakban, éttermekben, futás közben, de még a zebrán átkelve is normális, ha mások néznek.

Ilyenek ezek az emberek. Mindenkit és mindent néznek.

De ha ez téged zavar, vagy furcsa, azt csak te érzed magadról. Senkinek se tűnik fel semmi, mivel totál átlagos vagy. Ha pedig valami vicces, furcsa dolog van veled, azt egyből visszatükrözik feléd. Mosolyognak, mutogatnak, összesúgnak. Nem lehet nem észre venni.

2023. júl. 8. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Persze! Azt figyelik, hogy nem-e akarod a kajájukat kikapni a tányérból.
2023. júl. 9. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!