Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elmegyek egy étterem...

Ha elmegyek egy étterem terasza mellett természetes az, hogy néz engem onnan egy-két ember evés, ivás közben?

Figyelt kérdés
Másokat is néznek vagy rajtam van valami furcsa, ez érdekelne leginkább
2023. júl. 8. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Olykor nézelődnek kifelé.

Te léptél a látókörükbe. Az se biztos, hogy téged tisztán látnak, csak képzeled.

2023. júl. 8. 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Csak az étterem terasza előtt bámulnak meg? Minden ember vagy csak mondjuk a férfiak/nők?
2023. júl. 8. 12:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek általában szeretnek nézni ki a fejükből, ha már van szemük... Szerintem ez nem egy rendkívüli esemény.
2023. júl. 8. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
lehet hogy jó a segged azt azért bámulnak:)
2023. júl. 8. 12:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit néznek aki él és mozog...
2023. júl. 8. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, én is szoktam bámészkodni, ha ülünk valahol, nem mindig minden pillanatban csak azt nézem, akivel épp vagyok ott.
2023. júl. 8. 13:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek jó része önkéntelenül felfigyel a mozgásra. Ha pluszban néznek is ki a fejükből, te pedig sétálsz, megnéznek. Ez annyira ösztönös, hogy jó eséllyel nem tudatosítanak magukban semmit ebből, és te sem fogsz mély nyomot hagyni bennük.
2023. júl. 8. 13:05
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Önbizalomhiány, szorongás - irány a pszichológus. Nem várhatod, hogy csukott szemmel üljenek az emberek. Ha csinos lány vagy, akkor azért is megnézhetnek, de ennek inkább örülni kéne.
2023. júl. 8. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális. A fentieken túl azt is vedd figyelembe, hogy te mész a dolgodra, ők viszont nyugiban ülnek és nézelődnek. Plusz evés közben én a kajára koncentrálok, ha nézelődök is közben, nem feltétlenül jut el a tudatomig amit látok, csak bambulok és élvezem a flamót.
2023. júl. 8. 13:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van szem ezért néz vele, nem biztos hogy téged.
2023. júl. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!