Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A súlyosabb mozgássérültek...

A súlyosabb mozgássérültek közül kik vannak többen, akik sokat eljárnak, vagy akik (sajnos) a négy fal között élik életüket, mert nehéz őket kimozditani stb. (inkább fitikailag, )?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok 38 éves ff, szerencsére anyuékkal élek ha tehetik tavasztól őszig, 2-3 szor elvisznek kirándulni de kb ennyi amit házon kivül töltök, udvarozni szerencsére tudok levegő ér ha jó idő van kimegyek. Sok mozgássérülttől hallottam , olvastam (neten , csoportokba cseten stb) , hogy ezt is nagyon becsüljem ha 1-2 szer el tudnak vinni valahová, vagy egyáltalán levegőzhetek udvarozhatok, mert sokaknak ez a lehetőség sincs, és a lakásba éli le az életét kb, (vagy házba/otthonba stb) mert a lépcső és minden más is leküzdhetetlen akadály meg stb. . Tényleg azok vannak többségbe akik sajnos igy élnek?
2023. júl. 8. 10:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen mindenki más állapotba van, van akit mozgatni kell stb. Engem pl autóba is úgy kell betenni.
2023. júl. 11. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi történt veled?
2023. júl. 13. 20:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Semmi igy születtem nyitott gerinc vizfej.
2023. júl. 14. 10:48
 14/20 anonim válasza:

Nekem a férjem balesett miatt lett mozgássérült.

Akadálymentesiteni kellett a házat.

2023. júl. 14. 21:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Maga a ház nekünk n em akadályos, 1 rámpa lett betonozva a teraszról, hogy ugye le tudjak menni az udvarra.
2023. júl. 15. 11:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha panelba laknek felmennek a 10.-re es leugranek, nyomorogna a f***om a 4 fal kozott egesz eletembe

Nem elet az ilyen, ez nem elet csak kinlodas

Mi a jo ebben? Minden nap ugyanolyan, sose lesz valtozas

2023. júl. 22. 05:18
 17/20 anonim ***** válasza:
16 van aki le sem tudna ugrani
2023. júl. 22. 09:15
 18/20 A kérdező kommentje:
16 azért hidd el igy is élet az élet.... lehet hogy lagymatagabb de élet, sokan ebbe is találnak szépséget, hidd el tudom és ismerek magamnál sokkal súlyosabb állapotú embereket, sok a depis stb, de sokan el vannak és élnek a lehetőségeikkel. (gépezés miegyéb)
2023. júl. 22. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja csak nem lesz aki gondoskodik rólad akkor mit fogsz csinálni?
2023. júl. 22. 11:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Gondozó, vagy intézményben vannak akiket gondozni kell.
2023. júl. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!