Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok ha egy másik csaj meg...

Lányok ha egy másik csaj meg akarna benneteket tépni ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Most nem arra vagyok kíváncsi ha konkrétan nektek esne, hanem előtte kerülnéd, vagy úgy tennél mintha nem érdekelne, vagy inkább társasággal járnál el, esetleg nem járnál el hanem elbujnál stb. Tehát mennyire változna meg az életed ez miatt?
2023. júl. 7. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
18%

Mond meg neki, hogy nőt nem illik megütni.

Vagy lehet, hogy a lányokra ez nem vonatkozik ha egymást verik??

2023. júl. 7. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát annyiban változna, hogy tesco helyeztt katonai boltba mennék. Megnézném van-e boxer, vipera, gázspray, tonfa, kubotan, taktikai toll.
2023. júl. 7. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Első körben elgondolkodnék a miérten, aztán annak függvényében cselekednék.
2023. júl. 7. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem hinném, hogy valaha képes lennék annyira megbántani valakit, hogy meg akarjon tépni. Ha pedig így lenne akkor kezdeményezném a beszélgetést és elnézést kérnék ha jogos a haragja.
2023. júl. 7. 15:09
 5/8 A kérdező kommentje:

2

Nem hiszem hogy mindenhova lehet vinni boxert meg viperát magaddal. Ráadásúl csak nagyobb bajba keverne.

3

Miben különbözne a miérttől?

2023. júl. 7. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Egyedül repülőre nem vihetsz fel ilyesmit. Mert szerinted minden utca sarkon megmotoznak vagy mi?
2023. júl. 7. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

#3-as vagyok.

Ha hülyeséget csináltam, magamba szállok, megkeresem, bocsánatot kérek. Amitől függetlenül persze lehet, hogy meg akar továbbra is tépni, de az is lehet, hogy ha nem is leszünk barátok, de higgadtan meg tudjuk beszélni a dolgot.

Ha viszont nem szolgáltattam rá okot, akkor

a) feltehetően félreértés, vagy valaki kavarja a kavarni valót, fenti eljárás

b) nem én vagyok a történetben a hülye. Ha megfenyegetett feljelentem, ha csak üzenget vagy csak valaki mondta, hogy hallotta valakitől, akkor megkeresem őt, hogy figyu, azt hallottam, hogy... mi a gond?

2023. júl. 7. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk hülyeséget csinált, nem igazán megbeszélhető a dolog. Ennek fényében kérdezem.
2023. júl. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!