Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a külső az...

Mennyire fontos a külső az életben?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés van de én nem feltétlen a párkapcsolatokra akarok kitérni, inkább arra hogy mennyire befolyásolja egy férfi életét hogyha nem néz ki jól. Mennyivel nehezebb munkahelyet találnia, felnőtt korban mennyire lehetséges hogy szép felesége legyen, mennyire nézi le a többi ember és mondjuk mennyire lehet boldog az élete? Nem nézek ki szörnyen, 185cm 76kg a magasságom miatt van egy kicsi önbecsülésem, viszont nyaktól felfelé valahogy nem születtem szépnek. Aggódnom kéne?

2023. júl. 5. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10-es, az én szakmám is versenyképes, és erős budapesti egyetemen végeztem, mint nemzetközi közgazdász. Tehát felesleges csupa nagybetűvel írnod.

(Nálam egyébként megoldódott, egy hét múlva indulok külföldre - nem Európa - úgy látszik, ott megfelelek, vőlegényem kiadja a lakást és jön utánam.) Valószínű más országban nem kell az átlag instaribi kategóriába beleférni állásinterjún.

2023. júl. 6. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked viccen kívül valami problémád van fejben.

Nem instaribik dolgoznak Big4 cégeknél meg bankoknál sem. De sok szerencsét, csak a frusztrációdat ne vidd külföldre. :)

2023. júl. 6. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Az egyik legfontosabb, de foleg magad miatt. Ritka aki nem elegedett magaval de attol meg hatarozott, tokos stb
2023. júl. 6. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:

12-re, ha nem ironizálsz, akkor köszönöm.

Amúgy igyekszem, és nem vagyok frusztrált.

Csak tudod, amikor tizen (!!) interjúztatnak 4 nyelven 2 pozira, aztán 2 hét múlva jön, hogy köszönik, de nélkülem megy tovább, és ez megismétlődik tizenötször, TE mire gondolnál?

(De mindegy is, költői volt a kérdés, én itt befejeztem.)

2023. júl. 7. 05:48
 15/18 anonim ***** válasza:

14, eskü, nem akartam hozzászólni.

Nem az lehet, hogy jók a "pedigréid", de nincs gyakorlatod? Gyakornok biztos voltál azért, de olyan igazi gyakorlatod. 2 diploma, 25 vagy, eddig csak tanultál, gondolom.

Öcsém volt úgy (ő technikus), hogy sehova nem kellett, az első munkahelyért vért izzadt, mert jó lenne, jó lenne, csak hát legalább már dolgozott volna két évet. Aztán valami ismerős hívta (haver), mert üresedés volt náluk, ott bedolgozta magát, utána már jobbnál jobb helyei voltak. Csak azt annak az első fránya helynek kellett összejönni, ahol lehúz 1-2 évet.

2023. júl. 7. 05:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, az első munkahelyet hatványozottan nehezebb megszerezni, utána már sokkal egyszerűbb.

"tizen (!!) interjúztatnak 4 nyelven 2 pozira, aztán 2 hét múlva jön, hogy köszönik, de nélkülem megy tovább, és ez megismétlődik tizenötször"

Három dolog jut eszembe erről.

1. Kicsit túlzol ezzel a sztorival. De nem akarlak sértegetni, szóval ezt hagyjuk.

2. Olyan állásokra jelentkezel pályakezdőként, amikhez nem vagy kompetens.

3. Valami baj van veled és nem a kinézeted. Egyszerűen ilyen nincs, hogy diplomákkal, 4 (!!!) nyelv használható szintű ismeretével ne kellenél valahová. SSC-kben az ilyen friss diplomás, nyelveken beszélő emberek után kapkodnak. Nyilván nem a legmagasabb nívójú munka, de első munkahelynek 1-2 évig jók.

Mint minden embernek, nekem is vannak nem szép, sőt kifejezetten ronda nő ismerőseim és mégis mind elhelyezkedtek és ehhez közel sem kellett se 4 nyelv, se 15 interjú....

2023. júl. 7. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem túlzok, multi, agglomerációban, de bocs, céget nem írok.

A nyelvek miatt indultak rám (kettő közülük extrém nyelv, és folyékonyan beszélem.)

2023. júl. 7. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Tok mashogy allnak/szolnak alapbol egy jol kinezo, kisportolt emberhez mint egy szarul kinezohoz. Nyaktol lefele senki se szuletik szepnek.. persze sokat szamit a genetika, de kemeny edzessel mindenki tud jol kinezni. De amugy nyugi kevesen neznek ki jol az atlag mar eleg
2023. júl. 12. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!