Urbex, népszigeti Ganz Hajógyár. Aki járt ott, tapasztalt ilyet?
Két napja fotózáshoz kerestünk helyszínt, ezért körbenéztünk néhány épületben. A nagy csarnok melletti emeletes, sokablakos épület földszintjén, középtájon, a csarnok felé eső oldalon van egy kicsi, ablaktalan, teljesen fekete falú helyiség, a központi folyosóról lehet megközelíteni. Aki járt ott és látta, érzett valami furcsát, amikor ott volt, vagy esetleg bement ebbe a szobába?
Perceken át csak álltam előtte és néztem befelé, olyan érzés volt, mintha valami odabentről visszanézett volna rám. Az egész területen, de az épület egyetlen más pontján (talán egy közeli zuhanyzóblokkot leszámítva) sem éreztem semmi furcsát, ijesztőt, paranormálisat, csak ott, viszont rettentő félelem és dermedtség fogott el, és amíg nem szóltak oda, hogy megyünk tovább, el sem tudtam mozdulni. Másodszor velem jött valaki, ő még hamarabb rosszul érezte magát a szobától és néhány másodperc után otthagyta. Engem annyira nyomaszt, hogy éjszaka felébredek és nem tudom kiverni a fejemből, ezenkívül is váratlan időpontokban eszembe jut, például most.
Nézhettek hülyének, én sem teljesen hiszem el, meg nem képzelem, hogy valami gonosz energia lakik ott, és engem kísért :D Csak tudni szeretném, hogy mások, akik látták, érezték-e magukat furcsán miatta, vagy esetleg az épület/egy másik épület más része miatt.
Tapasztalatokat várok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!