Mindegy 5. magyar dohányzik. Miért?
Figyelt kérdés
Mi értelme van?2023. júl. 2. 18:42
11/16 anonim válasza:
Általános iskola végén egymást szoktatja rá a sok idióta aztán meg nem tudnak leszokni. 20-30 év alatt megteszi a hatásait a sok káros anyag, aztán amikor neked kellene egy vérvétel, nem kapsz időpontot mert a rohadt alkoholistákkal meg dohányosokkal van tele az sztk
13/16 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért olyan nehéz abbahagyni. Az egyetemet végig cigiztem, aztán egyszercsak úgy döntöttem hogy elég, és egyik napról a másikra nem gyújtottam rá többet.
14/16 anonim válasza:
Ha a szervezet diktálja, akkor akarat gyenge az ember.
Bevallom szeretem a finom bort, jó sört, iszom mint a hülye, mégis tartok időnként 1-2 hónap teljesen alkohol mentes időszakot, amikor még a konyakmeggy se fér bele.
15/16 anonim válasza:
Kb. igen. Ha megkérdeznénk őket, kb. annyi jönne le, hogy "Mert én megérdemlem".
16/16 anonim válasza:
Minden ötödik? Inkább ötből négy. Nem tudok 10 métert menni úgy az utcán hogy ne egy bagós jöjjön velem szembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!