Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon sokan megbánták gyerekvá...

Vajon sokan megbánták gyerekvállalást utólag? Ha tudsz ilyenről vagy te vagy ilyen főleg mi az oka?

Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 12:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
#6 hát márpedig a gyerek olyan lesz, amilyenre neveled. Kb. tinikorban lehet csak fordulat, mikor elkezd önállósodni. A tinik neveléstől független nehéz esetek, de addig totál az dominál, hogy a szülő hogy neveli.
2023. jún. 30. 13:34
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
#10 jellembeli eltérések nyilván vannak, de azért olyan családokban, ahol következetes, határozott, de szeretetteljes nevelés és légkör van, nem jellemző, hogy állandóan hisztiző, visszapofázó, szemtelen gyerekek lennének. Mivel ezt a viselkedést már csírájában elfojtják. Nővérem iszonyat jól neveli a gyerekeit, 3 van neki, mind más jellem, de mind jólnevelt.
2023. jún. 30. 13:36
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

12-es, kívánok neked egy olyan gyereket, mint amilyen öcsém volt. :-D Mint írtam, azonos nevelést kaptunk, mégis másképp viselkedtünk azonos helyzetekben. Egyébként ő sem tiszteletlen, tiszteli azt, aki kiérdemli, ahogyan én is, csak ő ki is mondja, amikor igazságtalanságot tapasztal, én meg nehezebben kommunikálom. Felnőtként most mindkettőnknek jó állásunk van.

Általános iskola első-második osztályban ugyanaz volt az osztályfőnökünk. Nem volt jó pedagógus, kivételezett, szívatta azokat, akik valamiért nem voltak neki szimpatikusak, nem a tudást nézte, nagyon fenn hordta az orrát. Én féltem tőle, öcsémmel is megpróbálta ugyanazt eljátszani, ő viszont feleselt, nem hagyta magát. Sok évvel később találkoztunk a szüleimmel ezzel a tanítónővel az utcán, tesóm pont nem volt velünk, beszélgettünk, kiből mi lett, aztán mikor megtudta, mi lett öcsémből, lekezelően megjegyezte, hogy "nem gondolta volna, hogy ilyen sokra viszi"...

2023. jún. 30. 13:43
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Egyetemen volt egy csoporttársam akinek volt gyereke. A csaj 24-25 volt, a kölyke 4-5.

Mindig előadta a tipikus anya szöveget (ő az élete értelme, legjobban őt szereti, kincs stb), de sokszor ha hagytuk pofázni akkor előbújt az igazság ; jobb volt előtte, de jó lenne ha nem lenne, mennyivel jobb lenne az élete, nagyon megbánta, nagyon hülye volt stb

Nem talált miatta munkát, pasit, nem tudott bulizni, lekoptak a barátjai, az anyjával élt, nem volt semmije. Apuci gyerektartást se fizetett.

2023. jún. 30. 13:55
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Sokan megbánják, az én közeli ismerettségi körömben is legalább 4 nő panaszkodott már erről, és őszintén szólva megértem.

Nekem eszem ágában nem lesz gyereket vállalni, mert tudom, hogy a babázásnak köze nincs a tv-ben látott habos-cuki mosolygós etc hazugsághegyhez, hanem kőkemény mentális megterhelés.

És ez csak egy ok, amiért nem kell gyerek - a rhadt nagy felelősség, amivel jár -, a többi sokat nem is kezdem sorolni.

2023. jún. 30. 14:10
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Olyan lesz, amilyennek neveled - ja, max a mesékben!

Nálunk is 2 teljesen ellentétes gyerek van, pedig ugyanazt kapják... Személyiség???

2023. jún. 30. 14:37
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon kevesen vannak ilyenek, akik be merik vallani/vállalni. Sokan inkább játsszák, hogy "Ha má'n megvan, akko 'szeressük'", ami aztán egy nagy színjáték lesz ndegyik félnek a további életében.
2023. jún. 30. 14:54
 18/25 anonim ***** válasza:
66%

Érdemes a Google-ba beírni a "megbántam" szót, és megnézni, mikkel egészíti ki. Nálam kilencet kínált, ebből négynél témánál vagyunk (és nem a saját korábbi kereséseim, mert részemről legfeljebb az "idézetek" lehetne releváns):

... hogy szültem

... a szakítást

... hogy gyereket vállaltam

... az abortuszt

... hogy anya lettem

... idézetek

... hogy felmondtam

... hogy terhes vagyok

... a tetoválást

2023. jún. 30. 15:40
 19/25 anonim ***** válasza:
91%
2023. jún. 30. 17:22
 20/25 anonim ***** válasza:
69%

Ő se nagyon lelkesedhetett:

[link]

2023. júl. 2. 03:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!