Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sohasem kezdhetünk új életet,...

Sohasem kezdhetünk új életet, mindig a régit folytatjuk?

Figyelt kérdés
Régen volt egy barátnőm, stílusra és emberi tulajdonságok terén nem illetünk össze barátilag. Ő a jövőben szerette volna ismét frissíteni a kapcsolatot, amire egy nem választ kapott, mert régebben is csak szemetesnek használt engem, meg nem tudtam mellette érvényesíteni magam. Utólag már pénzt is követel kitalált indokokkal, előtte meg negatív jelzőket sütött el, mert az ember nem szeretne az életének a részese lenni. Ha valaki megválogatja boldogsága szerint az embereket a környezetében, de zaklatják, hiába nem beszélt velük az ember 15 éve, akkor mi a szokás?
2023. jún. 28. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem tiltod le a számát és szakítod meg vele a kapcsolatot?????
2023. jún. 28. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Tiltva van, nem is beszélek vele, de híreszteli a negatív információkat rólam, emellett zaklat, mintha az életem része lenne.
2023. jún. 28. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor jelentsd fel zaklatásért!
2023. jún. 28. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!