Ezen az oldalon sokaknak miért mániájuk beszólogatni a kérdezőnek?
Pár ok:
Unalom, anonimitás biztonsága, feszültség-levezetés.
"Mivel az oldalon bárki tehet fel kérdést és válaszolhat akár anonim módon is, sok értelmetlen, rosszindulatú, illetve nem segítőkész, hanem a kérdésből viccet, gúnyt űző válasz születik. Az oldalt sokan használják internetes zaklatásra, mások lejáratására. Az oldal működésének anonim volta komoly emberi jogi kérdéseket vet fel (az oldal túlságosan is alkalmas identitáslopásra, más nevében történő manipulációra)."
-- Wikipedia
4, ezt minek kapcsán írta a wiki?
Érdekes...
De pontosan így van.
Jópár emberi jogi kérdést felvet.
Én csak annak szólok be aki tesz érte. A legtöbb embert nem bántom és nem sértegetem. Szerintem hasonlóan vannak vele sokan mások is.
Pár rosszindulatú egyénen kívül nem annyira jellemző, hogy beszólogatnának minden ok nélkül.
A legtöbb kérdező egy tipikus lúzer: már maga a kérdése is erről árulkodik (olyanra kérdez rá, amit vagy mindenki tud, vagy googlin fél perc megkeresni, vagy rohadtul nem másra tartozik - pl. miért nem tud csajozni?), nem beszélve, hogy 99%-a tele van elgépeléssel.
Az ilyen szinten életképtelen mit vár? És ha jelzem felé, még ők vannak felháborodva.
Az adminok helyében beépítenék egy helyesírás ellenőrzőt a kérdések kiírása előtt, és ha hibás, törölném a ..csába, és tiltanám egy napra a kérdés feltételétől. És pontozni is engedném a kérdést is. Ha valaki sok negatívat ír, bannolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!