Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyen utcán beszólogató...

Az ilyen utcán beszólogató figurák nem félnek attól, hogy valaki rossz néven veszi a hozzászólást?

Figyelt kérdés

De tényleg, az ilyen ok nélkül beugatgató figurák egyébként nem érzik annak a veszélyét, hogy valaki ezt nem veszi jó néven, és ha éppen olyan ember, akkor utánamegy és megveri?

Egyszer jöttem suliból hazafele a bicikliúton már sötétben, az én sávomban egy fószer egy mountain bikeal száguldott felém 40-el, és csak onnan tudtam meg hogy felém tart, amikor egy lámpa alá beért, mert egyébként abszolút kivilágítatlan volt, ráadásul sötét ruha volt rajta. Ahogy egyre közeledett, a bal sávba átgurultam mert esélytelennek láttam hogy azon a maradék 10 méteren megáll. Erre ő is átjött, és le kellett miattam lassítania. Emiatt hangosan rámüvöltött és elküldött az anyámba, majd az éppen ott közlekedő gyalogosokat kishíján elütötte.

Én ezek után azt nem értem hogy miért neki áll följebb, hiszen én ki voltam világítva, ráadásul ő jött az én sávomban velem szemben..

Én ezt annyiban hagytam mert túl fáradt voltam hozzá hogy utánamenjek, de ha mondjuk helyettem valaki indulatosabb van, akkor simán utanamegy és lekapja a biciklijéről.

2023. ápr. 27. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ha nőnek szólnak be, akkor nem félnek attól, hogy esetleg egy MMA-s nő lenne, aki nem fél használni a tudását. Ezért merik megtenni a pofázást.
2023. ápr. 27. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyesek totál oktalanul azt hiszik, hogy övék a világ. Szerintem ez a tudatlanságnak azon foka, amikor még annyit sem tudsz, hogy tudd, mennyire keveset tudsz.

Szerintem rájuk kell hagyni. Nem tudom, hogy a saját ki világukban valóban kiskirálynak hiszik-e magukat és jó-e ott nekik...

Egyébként ez megfigyelhető sok egyéb területen. A gyalogosok között is akadnak ilyenek. Az "elpusztíthatatlan" kategória. Az a típus, aki fölényesen nézelődve, kihúzott háttal sétál át a forgalmas úttest közepén, mintha sérthetetlen lenne és ütközés esetén nem ő halna szörnyet, mintha nem ő járna tilosban, mintha neki mindent szabadna. A világ sajnos egy ilyen hely. Nincs igazság. Nincs embrség. Nincs semmi. :'D

2023. ápr. 27. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Ha utána mész és lerángatod az önbíráskodás
2023. ápr. 27. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem félnek, ha félnének ettől, nem csinálnák. Egyébként a kutyám jutott eszembe a kérdésedről. Ő felnőttként mentett, utcán élt, előéletes, emiatt reaktív is. Tréningezni kellett arra, hogy ne akarja elkapni a kerekeken közlekedő zörgő csörgő embereket (roller, gördeszka, görkori, bicikli...), némelyik még pofátlanul direkt hergeli is a kutyákat (egy ismerősöm nemrég mesélt ilyen esetről, még röhögött is a hülye rolleres a kutyáján, amikor oda-vissza szándékosan többször is elrobogott mellettük). Na, mi most tartunk a csúnya nézésnél, mármint a kutyám. Amikor tréningeztem, nyugtattam ilyen számára kellemetlen szituációban, gyakran mondogattam a kutyának, hogy "nyugi, ő fog pofára esni, ha így közlekedik, nem kell segítenünk benne". Egyébként úgyis utoléri őket a sorsuk.
2023. ápr. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!