Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagy divat most...

Miért ilyen nagy divat most megint ez az eljegyzés-esküvő-gyerek szentháromság? Mi a jó az ilyen sablonos életben?

Figyelt kérdés

Mást se látok az utóbbi években megint, akárhány ismerősöm van anno gimiből, egyetemről, hogy emezt eljegyezték, amaz épp házasodik és jaj de boldog, többeknél most született gyerek... Kérdésem: ez mire jó? Csomó olyan van akinek volt már vagy 6 párja gimi óta, 2 éve még másik pasival volt, most meg már gyereket vár meg házas, nem gondol bele mekkora felelőtlenség amit csinál? Két év múlva megint mással lesz, akkor minek addig házasodni, meg pláne egy gyereket bevállalni a semmire, akit aztán meg nevelni is kellene meg eltartani?

A CSOK miatt lett ez ekkora divat az utóbbi pár évben? Vagy mi az oka? Mert én nem bírok rájönni. A mai világban már semmi nem indokolja, mégis nagyobb divat mint valaha. Kb. nincs huszonéves nő aki ne lenne férjnél meg ne várna gyereket. Így nem is csoda hogy van akinek senki se jut.

2023. jún. 25. 01:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
52%
csok
2023. jún. 25. 01:51
 2/34 anonim ***** válasza:
66%

Valóban, nem jó az ha friss kapcsolatba megy a gyerek egyből, előtte azert meg kene ismerni a másikat.

Az eljegyzés-házasság kombóval nincs baj, csináljanak amit akarnak, másnak ezzel nem ártanak.

Az hogy nem indolkoja a mai világban semmi az alatt mit értesz? Eljegyzést házasságot valóban nem, de a gyerekekre szükseg van hacsak nem akarsz kihalni, és szerintem ez elég erős indok. Persze nem való mindenkinek ez sem.

Ezzel az utolsó mondattal eleggé megzavartál, nagyon sok fiatal nő van akik egyedülállóak, ha nem találsz senkit akkor nálad van valami gebasz. Vagy persze olyan igényeid vannak amiket ezek a nők nem teljesítenek, de ez természetes is mert az értékesebbeket azért elég hamar elkapkodják.

2023. jún. 25. 01:52
 3/34 anonim ***** válasza:
46%

"De a gyerekekre szükseg van hacsak nem akarsz kihalni, és szerintem ez elég erős indok"

Egy nyolcmilliárdos fajnál kicsit erős a kihalástól félni, nem gondolod?

2023. jún. 25. 02:16
 4/34 anonim ***** válasza:
65%
Nem is most, de ha mindenki úgy gondolkodik hogy nem kell a gyerek akkor elfogyunk elég gyorsan.
2023. jún. 25. 02:28
 5/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom feltűnt-e de valahol mindig ez volt a világ rendje. Akár tetszik akár nem.
2023. jún. 25. 02:31
 6/34 anonim ***** válasza:
55%
En se ertem. Aztan meg megy a kinlodas. En nem szultem, nem is fogok.
2023. jún. 25. 02:56
 7/34 anonim ***** válasza:
28%
#4 ÉS?? 🤣
2023. jún. 25. 03:00
 8/34 anonim ***** válasza:
39%
6. vagyok. Latom lepontozzak azokat, akik nem akarnak elleni. Hat szaporodjatok helyettunk is akkor, mint a tehenek, ahhoz nem kell esz. Sok sikert a sok lepontozo nyomifejunek.
2023. jún. 25. 04:32
 9/34 anonim ***** válasza:
52%
Az ember tulajdonkeppen egy tulszaporodott kartevo a Foldon. Mint amikor elszaporodnak a patkanyok vagy csotanyok. Termeszetes kivalasztodas sincs mar, meg is van az eredmenye, korul lehet nezni. Gratulalok a kozremukodoknek 🤣
2023. jún. 25. 04:36
 10/34 anonim ***** válasza:
58%
Mégis miért vagy ennyire megkeseredett Kérdező? Nem jutottál be egyetemre? Nincs párod? Meddő vagy?
2023. jún. 25. 05:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!