Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vissza tudok még lépni ebben...

Vissza tudok még lépni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy munkahelyre, felvettek. Augusztustól kezdenék.

A munka speciálisabb végzettséget és ismereteket igényel, illetve azt, hogy önállóan is fejlesszem az ismereteimet. Anyám szerint ostoba és alulképzett vagyok ehhez, az egyetemmel is nagyon lassan (ám remek eredménnyel) végeztem, részben, mert minden más fontosabb volt, mint az én tanulásom.

Nagyon gyenge lábakon áll az önbizalmam, de az adott egy kicsit, hogy jó (jeles...) eredménnyel diplomáztam és felvettek ide, viszont szerinte mindezt nem érdemeltem meg. Ha otthon nem tudok önállóan bővíteni az ismereteimet, félek, hogy kirúgnak (bár szerinte azt érdemlem, a gyári/takarító /konyhai kisegítő munkán kívül másra nem vagyok jó). Félek, hogy valóban nem leszek elég jó, és csak elcseszem a dolgokat.

A kérdésem, hogy mit tegyek szerintetek, visszalépjek, vagy ne? Vissza tudok-e még egyáltalán? Ha nem, hogy ne adjak anyám véleményére?

2023. jún. 22. 13:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Jó szar "ember" az, akit még az anyja se képes szeretni
2023. júl. 5. 14:05
 22/25 NTBS ***** válasza:

Ne tedd!

Ha nem vagy jó, úgyis kitesznek.

Anyuddal ne foglalkozz!

2023. júl. 6. 07:05
 23/25 anonim ***** válasza:
16os vagyok, írhatsz, de ide is kiírhatod, hátha segít még valakinek a helyzetedben. A kérdést meg fordítsd meg, milyen ember az, aki a saját gyerekét bántalmazza? Aki csak azért nem szereti a gyerekét, mert az nem pontosan olyan mint amilyet elképzelt magának? Milyen ember az, aki ilyen mértékű önutálatot, önbizalomhiányt nevel a gyerekébe? Megmondom milyen: egy ócska, értéktelen hulladék akinek a véleménye szart se ér. Eszerint is kell kezelni.
2023. júl. 6. 12:25
 24/25 A kérdező kommentje:
De miért érdemli ezt valaki?
2023. júl. 6. 13:07
 25/25 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos az önutálat, a helyemben ti is minimum ennyire rühellnétek magatokat, ha nem jobban... Csak ti szerencsések vagytok, mert nem születettek akkora genetikai selejtnek, mint én, akit még a saját anyja is rühell, mint a szart

Hülye vagyok, ostoba vagyok, semmirekellő vagyok, ronda vagyok, tehetségtelen vagyok, aljas vagyok

2023. júl. 6. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!