Lehetnek azért bunkók az emberek velem, mert olyan vagyok huszonévesen mint egy csöves? Mégha nem is az utcán élek hanem még az anyámékkal
Figyelt kérdés
De főleg amikor nincs munkám, csövezés az egész napom, utcán mászkálok órákat és ennyi. Emberi kapcsolataim egyáltalán nincsenek, akik szóbaállnak velem egy kicsit azok is bunkók. Lehet azért, mert olyan vagyok a szemükben mint valami csöves? Ez indok arra hogy elforduljon tőlem mindenki meg bunkózzon? Hobbijaim sincsenek meg semmi2023. jún. 22. 03:39
11/12 anonim válasza:
Na de hogy kell ezt elképzelni, konkrétan mész az utcán, jön veled szembe egy random ember, és odamész hozzá? Mit mondasz?? Nem értem, barátkozni akarsz, vagy mi az, hogy elfordulnak tőled? Ismeretlenek nem fordulhatnak el tőled, mert a kifejezés mast jelent, az elforduláshoz minimum ismerősöknek kell lenni. Szóval picit fejtsd már ki, hogy ez mit jelent, mit csinálsz tulképp?
12/12 anonim válasza:
Nem kell elvinni ezt ilyen irányba, a kérdező szefós, az vele a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!