Hogyan ne kéne életunt, kiégett depressziós alak lennem, ha semmi jót nem kapok ettől a világtól soha?
Figyelt kérdés
Csak belém tapos a társadalom folyamatosan. Képtelenség kedvességet kapni bárkitől is, velem képtelen kedves lenni a társadalom2023. jún. 20. 22:24
1/6 anonim válasza:
Pacsi.
Ugyanígy vagyok, nem tudom hogy kell.
2/6 anonim válasza:
Add meg magadnak amit csak tudsz, mástól ne vàrj semmit. Legfeljebb meglepetésként ér majd, ha mégis rendesek lesznek veled, bár én is azt tapasztalom, hogy sok a rosszindulatú ember. De feltűnik a kedvesség, pl ma egy étteremben kedves nénik szolgáltak ki és már ez is feldobta a hangulatom,hogy van még ilyen őszinte kedvesség..
3/6 anonim válasza:
Jó kérdés. Engem két lény szeret összvissz, a párom és a macskám, de amint el kell hagynom a házat, mindig mintha a pokolba indulnék.
4/6 anonim válasza:
Átérzem.
Nekem is amúgy az vált be, hogy senkitől nem várok, nem számítok semmit, pláne, pozitívat nem. Így nincs csalódás. Ha pedig valaki mégis kedves felém, megköszönöm mindenképp, és rendesen feldobja a kedvem. Ritka az ilyen.
5/6 anonim válasza:
A világ nem tartozik neked semmivel, mivel ő volt itt előbb.
6/6 anonim válasza:
Én kapok szeretetet és kedvességet de még így is depressziós és életunt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!