Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám apukámat rávenni...

Hogyan tudnám apukámat rávenni arra hogy szeretnék valamit rendelni?

Figyelt kérdés

Szinte soha nem enged semmit venni/rendelni, de akkor nem értem hogy miért van zsebpénzem?

Nem is tudom hogy utoljára mikor engedett rendelni.

És most egy olyat szeretnék rendelni amire nagyon vágyok és nagyon örülnék neki.

De szinte meg se hallgatja mikor elkezdek róla beszélni hogy mit rendelnék.

(Anya nincs rá nagyon hatással mert próbáltam hogy anya mondja neki hogy szeretném de így se engedte) <-(nem a mostani esetről van szó)

#rendelés #apa #engedély #Akkor mi értele van a zsebpénznek?
2023. jún. 19. 12:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
évente 1x*
2023. jún. 19. 14:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtam, hogy vásárlási mániád van jelenleg, kérlek olvasd el újra..

Csak azt, hogy általában ezekből alakulnak ki az olyan személyek, akiknek nem engedik, hogy bármit is vegyen amikor még tinik, cselekvőképtelek.

2023. jún. 19. 14:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és milyen jellegű dolgot akarsz rendelni?
2023. jún. 19. 15:03
 14/19 A kérdező kommentje:

#12 Ja, oké bocsi.

#13 Röviden: Szeretnék egy hangfalat egy keverő pultot meg ahhoz egy mikrofont már szinte 2 éve az a vágyam hogy a családnak szeretnék zenélni.

2023. jún. 19. 16:59
 15/19 A kérdező kommentje:
mármint családi összejöveteknél zenéket játszani.
2023. jún. 19. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudja apukád, hogy mi a célod? Szerintem lehet, hogy nem ért ezzel egyet, és ezért távolodik el a témától. Amúgy ügyes vagy, hogy muzikális alkat vagy:).
2023. jún. 19. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már mondtam neki régebben is de azt mondta hogy csinálj amit akarsz de nem lesz azért hetente családi party.
2023. jún. 19. 19:25
 18/19 A kérdező kommentje:

Csak most nyáron lesz 1-2 kerti party meg 2 szülinap is ugyhogy lenne haszna minimun 4 alkalommal aztán ősszel névnap, ott is lehetne zenélni.

Tehát lenne rá pár alkalom mikor ki tudnám használni.

2023. jún. 19. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám a helyedben faternak,h a zenélésből elég jól meg lehet élni,addig a családnál lehet gyakorolni,utána ha szerzel tapasztalatot,a jó lóvé mellett az egész világot bejárhatod bónuszként,mint David Guetta!:)
2023. jún. 20. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!