Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az beteg ember aki a sátánhoz...

Az beteg ember aki a sátánhoz fordul segítséghez? (Vagy a szellemekhez/démonokhoz?)

Figyelt kérdés
Úgy érzi mindent elveszített,nem érdekli semmi, folyton depressziós.
2023. jún. 19. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Az egészséges ember a fény, a világosság, a pozitív gondolatok felé fordul.

Ellenkező esetben pszichiáter javallott.

2023. jún. 19. 09:03
 2/13 Kései Sirató ***** válasza:
59%
Nem csak beteg, hanem buta is, ha a legkártékonyabb lényhez fordul.
2023. jún. 19. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
A depresszió betegség. Inkább pszichiátertől kell segítséget kérni.
2023. jún. 19. 09:04
 4/13 A kérdező kommentje:
De ha valaki depressziós nem feltétlenül buta. Lehet okos is.
2023. jún. 19. 09:05
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Ugyanolyan demens mint aki istenhez fordul.
2023. jún. 19. 09:09
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

#4:

Mennyire lehet okos az, aki a sátánhoz meg egyéb olyan lényekhez fordul, amik nem is léteznek? 😏

2023. jún. 19. 09:29
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem hagyni kéne a szellemvilàgot, de a pszichológusokat is.

Rendelj magadnak valami jó kaját és érezd jól magad, élvezd az életet, amìg lehet, ugyanis ùgysem fogunk örökké élni.

Én megjártam az ilyen ezoirànnyal, rossz útra vitt, eltérìtett... összezavart.

A pszichológus pedig csak ült és hallgatott, tanácstalan volt, és nem láttam rajta a segíteni akaràst.

Akkor döntöttem el, hogy nekem egyikre sincs szükségem. Csak magamra.

2023. jún. 19. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyébként miért E/3 személyben ìrsz magadról? Vagy itt más valakiről van szó?

Amúgy aminek meg kell történnie, az meg is fog történni.

2023. jún. 19. 09:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha kifejezetten a spiritizmus felé megy, az több kárt csinál, mint hasznot. Igaz, ha megtalálja benne az örömét, tőlem akár a fapapucsokhoz is fohászkodhat. Az a lényeg, hogy neki legyen jó.

Még egy dolog, amit sokan nem tudnak: a sátánizmus tanaiban általában az egyén és az ő érdekei a fontosak, míg az istenhit kvázi pont az egyéni elmék elnyomásáról szól.

Szóval ha ajánlani kéne, inkább előbbit válassza az ember, mert akkor van eselye bűntudat nélkül is jól éreznie magát.

2023. jún. 19. 10:10
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ. Az beteg ember, aki állatokat áldoz fel ennek érdekében. Azt hinnénk hogy ilyen már évszázadok óta nincs, de engem konkrétan kitoltottak egy többezres csopiból, mert azt admin néni közölte hogy márpedig ez is a boszorkányság" része tessék elfogadni, én pedig leírtam hogy aki ezt teszi annak az a legkevesebb hogy a komment szekcióban megzuccolják, de igazából egyrészt börtön járna neki mert állatkínzás, másrészt sokkal rosszabbat érdemelne pár csúnya szónál. Nem is bánom,hogy kitiltottak, magamtól is kiléptem volna, nincs gyomrom az ilyenekhez. Ha valaki le akar paktálni az ördöggel felőlem csinálja. Kinek mi, nem mindeki va elájulva az angyalkáktól, és valamilyen szinten így marad egyensúlyban a világ. De aki állatokat (vagy ne adj isten más embereket) bánt hogy ezt elérje, az egy k*rvára beteg ember.
2023. jún. 19. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!