Jogosan zavar hogy egesz nap fejben kell szamolgatni mindent es raadasul ugy bannak velem mint egy kutyaval? (Alban pekseg)
Egy alban peksegben voltam probanapon, nagyon nagyon rossz.
Egesz nap fejben kell osszeadni amit vesznek, es a visszajarot is fejben kell kiszamolni es reggeltol estig ott voltam.
Se a tobbi elado, se a fonok nem nez semmibe , mint egy kutyaval ugy beszeltek es bantak velem. Nagyon kegyetlen ott mindenki, es 2 eladon kivul minden nap mas dolgozik ott, mert senki nem marad ott.
Nem tudom en reagalom e tul, mert a tobbi eladonak ezek szerint ezek nem okoznak problemat. En vagyok tul erzekeny lelku es buta vagy jogos hogy nem tetszik ez nekem?
Jajj, hát ennel nagyobb gondok is meg fognak találni az életed során... ha mindenen kiírsz egy kérdést...
Nem kell visszamenni, értem?!
Jogosan zavar, persze.
És mit fogsz tenni?
Dehogynincs ilyen, én is dolgoztam albán pékségben, pont az ilyenek miatt fel is mondtam a .csába.
Ritka undorító, ami ott megy, ráadásul nálunk sokszor próbaidőre jelentették be csak az új munkaerőt, mert akkor 3 héten át nem kell semmit perkálni utána (tb, járulékok, etc).
Rendszeresítesz SAJÁT HASZNÁLATRA egy megbízható, privát SZÁMOLÓGÉPET - ÉS használod IS!
Pont most, - öt perce - beszélgettünk a feleségemmel egy albán pékségről, ahol - a legújabb trendi szerint - nem voltak kiírva az áruk alatt/felett/mellett az éppen aktuális áraik.
Erre mondtam azt a feleségemnek, hogy ez az olyan emberek esetében, mint én olyan - vagy hasonló - reakciókat válthat ki, mint
- nem vásárlok olyan helyen, ahol bekiabálásos rendszerben, hangulat-vezérelten, szimpátia alapon képezhetik, ill. képzik is az árakat.
- kényszerből vásárolok esetleg, de ha ismerem is az árakat, akkor is megkérdezném mindennek az árát az eladótól, - amit venni szeretnék - csak azért, hogy hátha ráun arra, hogy naponta 9872-szer árakat ismertet szóban...
Ő tehet-e erről vagy sem, nem érdekel! Tehet ő is valamilyen szinten ez ellen, de ha nem akar, akkor legyen így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!