Ha egyáltalán nem foglalkozok politikával, lehetek boldogabb?
Figyelt kérdés
Korrupció itt, uszítás ott, mingránsok, határkerítés, Gyurcsány, Brüsszel, EU-s pénzek, infláció, háború, strómanok, hazugságok, néphülyítés, kétharmad, ellenzék, energiaárak, megélhetési válság, bűnözés, stb.
Ha egyáltalán nem foglalkozom ilyenekkel sem tv-ben, sem online, se máshogy, hanem csak saját magammal és a céljaimmal, lehetek boldogabb és stresszmentesebb?
2023. jún. 15. 13:29
1/11 anonim válasza:
Stresszmentesebb lehet, de annak a hatását te is érezni fogod attól még, hogy alap zöldségek mint a paprika, répa, hagyma stb.. lassan 1000 Ft-nél kezdődnek.. vagy több.
2/11 anonim válasza:
Lehetsz persze, de nem csak azon múlik.
3/11 anonim válasza:
Sokkal nyugodtabb életed lehet, én se nézek már híradót évek óta, csak felidegesíteném magam. Inkább sportolok, játszok a gyerekekkel.
Volt egy kollégám régebben, aki mindenből politikát csinált, kész idegroncs volt szegény ember.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem, mert ha nem vagy képben azzal, ami körülvesz, akkor meg ez a káosz fogja aláásni az életed.
5/11 anonim válasza:
Én nem foglalkozom ezekkel, mégsem vagyok boldog. De ha foglalkoznék, tuti felvágtam volna az ereimet.
6/11 anonim válasza:
Erre mondják, hogy tudatlanság boldogság.
Az már más kérdés, hogy megéri-e a struccpolitika.
8/11 anonim válasza:
Nem. Mert jelenleg a napra-szinte órára kész tájékozottság-életeket ment.
9/11 anonim válasza:
8 No nem a TV1-ből kell venni az infolrmációkat.
10/11 anonim válasza:
Az is sokat segít, ha nem propagandát nézel. Naponta-kétnaponta elolvasod a híreket (lehetőleg független, megbízhatóbb forrásból), és ennyi. Nem kötelező fél napon át ilyenekkel foglalkozni. A "reklámokra" meg nem kell odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!